Agusia2402
Aktywna w BB
GratulacjeCzekałam cierpliwie na wizyty u endokrynologa i ginekologa a tu taka niespodzianka! Zobacz załącznik 839786
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeCzekałam cierpliwie na wizyty u endokrynologa i ginekologa a tu taka niespodzianka! Zobacz załącznik 839786
:O dopiero testowałaś!!!! A już zaraz połowa. Jak ten czas leci...Jak poznam płeć to będę mówić, że już [emoji23][emoji23] jakoś tak wtedy bardziej się 'wczuje' [emoji23] zakupy itp no i imiona już wybrane to się będzie można normalnie o dziecku wypowiadać, a nie 'fasolka', 'babel', 'dzidzius' [emoji23]
Wizytę mam 5 marca może wtedy coś ginekolog podejrzy [emoji23] będzie wtedy 15+6 czyli koniec 16tc, prawie początek 17.
Ja miałam drożność jajowodów i szczerze mnie bolało mega bardzo! A miałam drożne oba... Nie wiem czy przez jakieś zrosty czy przez co. Ale w tym samym cyklu zaszłam w ciążę
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem z Warszawy ;-) Witaj!
W jakim wieku pierwsze dziecko?;-)
Rok i miesiąc. Niestety ciąża obumarła w 8tygodniu ,ale już jest to jeden krok dalej. Przynajmniej wiem,że mogę być w ciąży.A przed zrobieniem tej drożności długo się starałaś?
Super Gratulacje wielkie [emoji11][emoji5]Spokojnej ciążyCzekałam cierpliwie na wizyty u endokrynologa i ginekologa a tu taka niespodzianka! Zobacz załącznik 839786
Rok i miesiąc. Niestety ciąża obumarła w 8tygodniu ,ale już jest to jeden krok dalej. Przynajmniej wiem,że mogę być w ciąży.A przed zrobieniem tej drożności długo się starałaś?
Rok i miesiąc. Niestety ciąża obumarła w 8tygodniu ,ale już jest to jeden krok dalej. Przynajmniej wiem,że mogę być w ciąży.
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom