irminka1231
Fanka BB :)
Witaj razem zawsze razniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj! Super, że do nas dołączyłaś. Są też tutaj dziewczyny, które jeszcze się nie starają a czekają na ten moment. Wszystkie nas łączy jeden cel, także rozgość się. Zerknij na pierwszą stronę wątku, prowadzimy tam tabelkę dzięki której możemy troszkę się poznać. Jeśli chcesz zostać dopisana to zapoznaj się z danymi i napisz mi je a ja Cię dodam. [emoji813]Hej, jestem tu nowa mogę dołączyć? Początkowo szukałam grupy gdzie kobietki planują starania z wyprzedzeniem ale znalazlam tylko to forum planujemy starania w październiku tego roku ale chętnie dołączę do jakiejś grupy gdzie będziemy mieć wspólny temat
hej dziewczyny ja po wczorajszej wizycie jestem pelna nadzieji w końcu może się uda tym razem mam 2 pęcherzyki w 10 dc jeden 16mm a drugi 13mm w prawym jajniku odziwo mam nadzieje ze pekna oba raz w roku mam wlasnie podwojna owu
W ogóle to witam się w 10dc. Dłuży mi się ten cykl, ale to w sumie dobrze. Muszę zerknąć do kalendarzyka by zobaczyć który to dzień cyklu więc to dobry znak, że nie nakręcam się a spokojnie się staramy. [emoji106]
@Alexis92
Aleksandra, 25, Warszawa
Data następnej @ 18/02/2018
Cykl starań - 0
Dzieci - 1
Uzupełnilam
No więc tak krótko o mnie to mam na imię Ola 25 lat mieszkam w Warszawie ( może jest tu jakaś duszyczka z tego miasta ? ) Mam już synka który za chwilę skończy pół roku. Razem z moim mężem chcemy mieć dwójkę dzieci najlepiej z różnica około 2 lat wstępnie podjeslimy decyzję że będziemy starać się od października tego roku ale okres po porodzie ma swoje widzi mi się i jak tak dalej pójdzie to będzie miała cykl trwający 2 miesiące co nie idzie na moją korzyść. Ale mam nadzieję że do tego czasu wróci jakaś normalność pamiętam jak przygotowywałam się przed pierwszą ciaza był to dla mnie bardzo przyjemny czas ale czas pędzi tak szybko że teraz już nie mogę doczekać się starania o kolejnego bobasa. Widzę że tutaj dziewczyny już też działają
Trzymam w takim razie kciuki i może coś będę w stanie podpowiedzieć bo jeszcze tak troche jestem świeżo w temacie
@Alexis92
Aleksandra, 25, Warszawa
Data następnej @ 18/02/2018
Cykl starań - 0
Dzieci - 1
Uzupełnilam
No więc tak krótko o mnie to mam na imię Ola 25 lat mieszkam w Warszawie ( może jest tu jakaś duszyczka z tego miasta ? ) Mam już synka który za chwilę skończy pół roku. Razem z moim mężem chcemy mieć dwójkę dzieci najlepiej z różnica około 2 lat wstępnie podjeslimy decyzję że będziemy starać się od października tego roku ale okres po porodzie ma swoje widzi mi się i jak tak dalej pójdzie to będzie miała cykl trwający 2 miesiące co nie idzie na moją korzyść. Ale mam nadzieję że do tego czasu wróci jakaś normalność pamiętam jak przygotowywałam się przed pierwszą ciaza był to dla mnie bardzo przyjemny czas ale czas pędzi tak szybko że teraz już nie mogę doczekać się starania o kolejnego bobasa. Widzę że tutaj dziewczyny już też działają
Trzymam w takim razie kciuki i może coś będę w stanie podpowiedzieć bo jeszcze tak troche jestem świeżo w temacie
Myśleć to pikuś, codziennie myślimy coś planujemy ale nie wkręcamy się, że akurat teraz się uda, na razie na luzie. Dajemy sobie jeszcze 3 miesiące luzu a potem już będziemy się wspomagać mierzenie temperatury, testami owulacyjnymi, monitoring cyklu itp. Póki co 18 cykl luźnych starań tak +/- bo było parę miesięcy z tabletka mi anty.Najważniejsze w cyklu to nie myśleć ciągle o staraniach chociaż wiem że to nie jest takie proste bo jak tu nie myśleć skoro tak bardzo się czeka na tą małą istotke