piorunem
Fanka BB :)
Dziewczyny co na spuchniete dziąsła !pomocy normalnie jeść nie umiem
Podobno płukanie szałwią pomaga...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny co na spuchniete dziąsła !pomocy normalnie jeść nie umiem
Na blogu ginekologicznym Mamy Ginekolog napisane, nie tam że z niewiadomych stron wzięłam.To nawet nie wiedziałam, muszę z ginka o tym pogadac, ale dzięki za info
Pomaga, ale z tego co wiem to w ciąży szałwia niezbyt wskazana a nawet jest zakazana, aczkolwiek myślę, że jeśli miałoby być płukana tylko jama ustna a nie pity napar to nie powinno być bardzo niebezpieczne.Podobno płukanie szałwią pomaga...
Tak, podobno po owulacji jest to niewskazane ze wzgledu na powodowanie skurczow macicy.Czytałam że olej z wiesiołka należy brac tylko do owulacji . Czy to prawda?
Dzięki dobrze że przerwałam branieTak, podobno po owulacji jest to niewskazane ze wzgledu na powodowanie skurczow macicy.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie możesz zmienić jeśli to nie problem że to 8 cykl starańJestem w trakcie aktualizowania danych w tabelce. Czy którejś z was nie dopisałam? Pytam, bo mogłam zapomnieć. Co u którejś zmienić? Piszcie kochane.