reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Podobno płukanie szałwią pomaga...
Pomaga, ale z tego co wiem to w ciąży szałwia niezbyt wskazana a nawet jest zakazana, aczkolwiek myślę, że jeśli miałoby być płukana tylko jama ustna a nie pity napar to nie powinno być bardzo niebezpieczne.

EDIT: Poszukałam więcej informacji na temat szałwii w ciąży
szalwia.JPG

Załączniki

• szalwia.JPG
    szalwia.JPG
    39,5 KB · Wyświetleń: 424
Jestem w trakcie aktualizowania danych w tabelce. Czy którejś z was nie dopisałam? Pytam, bo mogłam zapomnieć. Co u którejś zmienić? Piszcie kochane. :)
U mnie możesz zmienić jeśli to nie problem że to 8 cykl starań:)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry wieczór weeken, weekend i po weekendzie :)
Zabieram się za nadrabianie.
Tymczasem przyszedł okres po 26 dc pierwszy "naturalny" okres poporodowy nie wspomagany żadnymi tabletkami anty itp.
Już nie pamiętam jak to jest dostać normalny okres :)

[QU=im, post: 16310334, member: 179757"]Mi zostało 9 dni do @ u mnie zawsze jest tego samego dnia wiec zobaczymy jak nie yjdzie do wieczora to wtedy kolejnego dnia z rana robie test :)[/QUOTE]
Ja tez jeszcze trzy dni do @ i caly czas czuje ze za chwile dostane i nie wiem czy piersi zaczynaja mnie bolec czy juz mam urojenia :/

reklama
Łączę się w oczekiwaniu u mnie też 3 dni do @.
Nowy cykl zaczynam mierzeniem tempki i testami owulacyjnymi plus wiesiołek i siemię lniane. Jak się nie uda to zostanie mi monitoring cyklu.

Do góry