Ale to i tak dla pewności powtórz :*Nie wiem ile, z 40 minut. Mi też wychodziły kreski szare a ta jest ewidentnie różowa..
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to i tak dla pewności powtórz :*Nie wiem ile, z 40 minut. Mi też wychodziły kreski szare a ta jest ewidentnie różowa..
Ja bym na Twoim miejscu nie wytrzymała i siknęłaJa mam trzy testy w domu i wielki strach zeby zrobic je.odwrotnie niz w tamtym cyklu.wy o checi na twrozki i placki a ja trzeci dzien z rzedu na sledzie i jajecznice ze szczypiorkiem he he
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Ja mam trzy testy w domu i wielki strach zeby zrobic je.odwrotnie niz w tamtym cyklu.wy o checi na twrozki i placki a ja trzeci dzien z rzedu na sledzie i jajecznice ze szczypiorkiem he he
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Ja mam tak po rybie wedzonej.lubie ale potem czuje caly dzien.Dla mnie jajecznica ze szczypiorkiem to mieszanka wybuchowa i to mnie boli bo bardzo mi smakuje.
Ja niestety tez nic nie widze..Serio? Wy tu coś widzicie? Ja to chyba ślepa jestem...
Żebym tylko czuła, a ja zawsze po tym wymiotuję... Dlatego jak szczypiorek to cały dzień nie jem jajek. [emoji23]Ja mam tak po rybie wedzonej.lubie ale potem czuje caly dzien.