reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kochana przykro mi [emoji17] mnie tez tak w zeszłym cyklu testy oszukały [emoji17]

Mnie tak oszukały w marcu i w kwietniu i to ten sam Pink. Teraz go nie kupowałam i nauczona doświadczeniem robiłam różnych firm.... i wiem jakie to uczucie gdy po pozytywnym teście beta okazuje się negatywna [emoji853]. Dwa razy tego doświadczyłam i nie wiem czy byłam bardziej wkurzona czy rozżalona, a raczej jedno z drugim..,

Ostatnia edycja:
reklama
Mogła być ciąża biochemiczna. Takie się często bardzo zdarzają. :(
Testy ciążowe pozytywne a potem przychodzi okres. :(

Tez mysle, ze u mnie to mogła być biochemiczna chociaż nie wiem i teraz tez lekko się stresuje czy się @ nie pojawi. Dziś 29dc, 14dpo i zastanawiam się czy jutro jeszcze raz bety nie zrobić. Ostatni dla własnego spokoju...

Tez mysle, ze u mnie to mogła być biochemiczna chociaż nie wiem i teraz tez lekko się stresuje czy się @ nie pojawi. Dziś 29dc, 14dpo i zastanawiam się czy jutro jeszcze raz bety nie zrobić. Ostatni dla własnego spokoju...
No ja tak do terminu @ robiłam testy ciążowe i betę. Chyba 4 razy robiłam.
Bo mi szybko pozytywny test wyszedł i bałam się czy to nie biochemiczna i czy nie przyjdzie okres.

Jeśli masz być spokojniejsza to śmiało zrób betę :) ważne jest prEDe wszystkim Twoje poczucie bezpieczeństwa

No ja tak do terminu @ robiłam testy ciążowe i betę. Chyba 4 razy robiłam.
Bo mi szybko pozytywny test wyszedł i bałam się czy to nie biochemiczna i czy nie przyjdzie okres.

Właśnie mam identycznie i chyba jutro zrobie jeszcze raz betę . Kreska dzisiaj najciemniejsza ze wszystkich ale termin @ jest tak dziś-jutro właśnie. Dzisiaj 14dpo

Jeśli masz być spokojniejsza to śmiało zrób betę :) ważne jest prEDe wszystkim Twoje poczucie bezpieczeństwa

Tak myślę. Dobrze to ujęłaś [emoji846][emoji8]

Właśnie mam identycznie i chyba jutro zrobie jeszcze raz betę . Kreska dzisiaj najciemniejsza ze wszystkich ale termin @ jest tak dziś-jutro właśnie. Dzisiaj 14dpo

Tak myślę. Dobrze to ujęłaś [emoji846][emoji8]
Kochana ja jestem pewna,ze u Ciebie to nie biochemiczna, bo kreski pieknie ciemnieją :)

reklama
hej dziewczyny u mnie wszystko ok po plamieniu z niedzieli nie ma nawet sladu ale za to już wiem czemu nie mogę się napic mojej ulubionej kawy rozpuszczalnej z mlekiem :( mleko mi niesmakuje i wszystko co z nim związane np. smietana jogurty az się z moim mezem klucilam ze kupil zepsute mleko :) miał ubaw ze mnie normalnie jakby było skisniete

Do góry