D
Deleted member 181275
Gość
Nie wiem wiesz... Nie umiem już odczytać tego wszystkiego, za dużo na raz się dzieje ;o [emoji17] Nie łącze tego bólu gardła i większego parcia na pęcherz z ciąża [emoji53][emoji17] Ale czuje się dziwnie [emoji17] Może gdzieś mnie przewiało, od czw mnie tak rwało takie uczucie jakbym musiała ale nie muszę siku, a teraz sikam ciągle. Pewnie się przeziębiłam. Czujecie się też tak wieczorami dziwnie? Przez te upały? Tzn tak mi się wydaje, od kilku dni tylko wieczorami mam silne zawroty głowy, że nie mogę ustać na nogach, trzeba testować!Dziękuje dziewczyny [emoji846] kochane jesteście [emoji846]
@Fleur86 ja w tym cyklu właśnie od 7dc miałam jasna kreskę a test owu zrobiłam tylko dlatego, ze tak wcześnie zaobserwowałam śluz płodny i tez łykałam wiesiołka. I ja w tym cyklu miałam płodny śluz już 7 dni przed owu....i po owu tez [emoji846] myślałam, ze to anomalia jakaś i miałam po niedzieli dzwonić do gina zeby umówić się na monitoring kolejnego cyklu a tu nagle 2 kreski [emoji846]Także wszystko jest możliwe, natura często zaskakuje i to pozytywnie [emoji846][emoji1348] działaj [emoji173]️
@Mami_ami a może to nie choroba się wykluwa tylko coś zupełnie innego [emoji846]