ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Też śledzę tą tragedię to jest straszne po prostu i nie jestem sobie w stanie nawet wyobrazić co czują i przeżywają teraz najbliżsi tych górników
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak, Ania to juz duza pannica, za chwile dwa latka skonczy a Twoja Antosia z tego samego roku co Ania tak?Akurat zaczęłam prace jak ona skończyła mamy wspólna znajoma i stad kojarze. Plus urodziła cudowna Anulke 2 dni przed tym jak ja urodziłam swoją Antosie
Jak masz ochote to napisz mi na priv jak sie nazywa, bo az ciekawa jestem, moze akurat kojarzeTak, dokładnie mozliwe w takim razie, ze moja bratowa tez kojarzysz
Możesz do mnie napisać, bo albo robię coś zle albo nie ogarniam jak wysłać?Jak masz ochote to napisz mi na priv jak sie nazywa, bo az ciekawa jestem, moze akurat kojarze
Wyslalam, zobaczMożesz do mnie napisać, bo albo robię coś zle albo nie ogarniam jak wysłać?
Tak, jestem z Rybnika, Ty tez?
Ja mieszam pośrodku Was ŚwierklanyJastrzębie z rybnika mam żonę szwagra
O popatrz, do Jankowic do szkoly chodzilam, wiec znajomych ze Swierklan ten mam [emoji14]Ja mieszam pośrodku Was Świerklany
Jaki ten świat małyO popatrz, do Jankowic do szkoly chodzilam, wiec znajomych ze Swierklan ten mam [emoji14]
BardzoJaki ten świat mały