L
Lad
Gość
To ja we wrześniu miałam cykora, bo cykl trwał 52 dni a ostanio miałam juz tak w miare regularne 29-35 dniowe cykle. Ale u mnie niestety duzo stresu i to stąd takie opóznienie.Mi znów spóźnia się 10 dni okres...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja we wrześniu miałam cykora, bo cykl trwał 52 dni a ostanio miałam juz tak w miare regularne 29-35 dniowe cykle. Ale u mnie niestety duzo stresu i to stąd takie opóznienie.Mi znów spóźnia się 10 dni okres...
Oj juz jakiś czas temu zmieniłam. Dziękuję za miłe słowa, w grudniu mamy kolejną sesję świąteczną, taka nasza tradycja.Cześć Dziewczyny dawno mnie tu nie było wpadłam zobaczyć, co nowego u Was
Ooo @Maliina trzymam kciuki
@Ladinola Gosia zmieniłaś nick? piękne zdjęcie !
U mnie nadal bez zmian… czas leci, ciąży brak, fakt mało starań, ale chciałabym wrócić do gry, porobić jakieś badania… myślałam o tych genetycznych z testDna, co myślicie ? Będą one wiarygodne jak zamówię online ? Czy lepiej udać się do punktu pobrań ?
Kurczę ewidentnie coś jest nie tak :/ ja to miesiączkę mam jak w zegarku… choć czasem nawet kilka dni szybciej.Dzis dziewczyny 33 dni jak nie mam okresu. Tamten test byl negatywny ale tez robilam go w dzien z wymuszonej probki moczu... Nie wiem czy mialo to wplyw.. dzis mam okropne bole podbrzusza.. nic @ nie zapowiada ale bol jest okropny i nospa nie pomaga. Chyba zatestuje jeszcze w piatek i w przyszlym tygodniu ide do gina. Cos sie ewidentnie dzieje.