L
Lad
Gość
Wątek już nie jest na czasie więc nic dziwnego.Ale tu cicho ostatnio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wątek już nie jest na czasie więc nic dziwnego.Ale tu cicho ostatnio
Oooo to super! właśnie słyszałam, mega opinie. Jedna znajoma zaszła przez in vitro właśnie w tej klinice, druga zaszła naturalnie, a wystarczyło, ze pokierowali ją by zrobiła badania na IO, gdzie zwykły ginekolog nawet jej o tym nie mówił. Wdrożyli leczenie i proszę@IrenaX ja się tam leczę jestem przed ivf, póki co jestem zadowolona
Ostatnio myślałam co u Ciebie slychac☺Łap byka za rogi i odzywaj się czasemOooo to super! właśnie słyszałam, mega opinie. Jedna znajoma zaszła przez in vitro właśnie w tej klinice, druga zaszła naturalnie, a wystarczyło, ze pokierowali ją by zrobiła badania na IO, gdzie zwykły ginekolog nawet jej o tym nie mówił. Wdrożyli leczenie i proszę
Ja tez mam zamiar się tam udać, w niedługim czasie
W tygodniu odeśle materiał do badań dna i zobaczymy co mi tam wyjdzie… ale jestem dobrej myśli. Czuje, ze w końcu podjęłam słuszna decyzje i zmierzam w dobrym kierunku
Teraz u dr Kubiaczyk Bręborowicz bardzo jest polecany byłam u Kruszyńskiego ale on to już bardziej to prowadzenia ciążyA można wiedzieć u jakiego specjalisty ? Mi kumpela mówiła o dr Andrzeju Bręborowiczu