reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
To powodzenia!!! A na kiedy termin @ ? I czemu od razu beta tak z ciekawosci? Test jednak wygodniejszy ;) i mniej inwazyjny

Testy są dla mnie jakieś takie... mylące. Pojawia się cień to człowiek główkuje, analizuje a może tak jest... a może tak... także już byłabym kłębkiem nerwów i pojechała na psychiatryk 🤪

Beta jest dla mnie dość dokładnym wynikiem i rzadko wychodzi mylna. Wykluczy ciąże - trudno. Nie - OK. Przynajmniej jakaś konkretniejsza informacja. Jeszcze mnie babka jakaś informowała przez telefon, ze jak zrobie w sobotę to może i w sobotę będzie wynik. Ehe pewnie się uczyła roboty i tylko człowiekowi oczy mydli :p

Termin był w wtorek. Ale 13 dzień po owulacji, także jak w sobotę się zrobi to powinno być w miarę miarodajny ten wynik. Jutro cały dzień w robocie, także nie zrobię.

R
Testy są dla mnie jakieś takie... mylące. Pojawia się cień to człowiek główkuje, analizuje a może tak jest... a może tak... także już byłabym kłębkiem nerwów i pojechała na psychiatryk 🤪

Beta jest dla mnie dość dokładnym wynikiem i rzadko wychodzi mylna. Wykluczy ciąże - trudno. Nie - OK. Przynajmniej jakaś konkretniejsza informacja. Jeszcze mnie babka jakaś informowała przez telefon, ze jak zrobie w sobotę to może i w sobotę będzie wynik. Ehe pewnie się uczyła roboty i tylko człowiekowi oczy mydli :p

Termin był w wtorek. Ale 13 dzień po owulacji, także jak w sobotę się zrobi to powinno być w miarę miarodajny ten wynik. Jutro cały dzień w robocie, także nie zrobię.
Rozumiem :) to trzymam kciuki! A to jak ja robilam bete w Medicover z rana to juz po 14 mialam wynik takze na bank powinnas miec tego samego dnia :)

R

Rozumiem :) to trzymam kciuki! A to jak ja robilam bete w Medicover z rana to juz po 14 mialam wynik takze na bank powinnas miec tego samego dnia :)

No ja kiedyś robiła w jednej przychodni to czekałam 1 dzień roboczy i tu też na stronie Synevo jest napisane 1 dzień roboczy... także no okaże sie jak to bedzie. Raczej nastawiam sie na poniedziałek ;)

No ja kiedyś robiła w jednej przychodni to czekałam 1 dzień roboczy i tu też na stronie Synevo jest napisane 1 dzień roboczy... także no okaże sie jak to bedzie. Raczej nastawiam sie na poniedziałek ;)
Ja doplacilam pare zl na cito i mialam wynik w godzine, bo tyle wlasnie trwa badanie. Może tez sie tak da, warto zapytac

U mnie dzis 21 dc i na bieliznie slad plamienia 😦 supeeer... Chyba moj cykl będzie turbo krotki 😒 nie dam sobie popsuć humoru wstretna @, ale jak jak przylezie już jutro i się okaże ze mialam tylko 21 dniowy cykl to se chyba strzele w kolano i chyba wywale niepokalanek bo jesli zamiast mi wyrównać i wydłużyć cykle to mi zrobi takie cyrku to ja dziękuję 🙄😶

reklama
U mnie dzis 21 dc i na bieliznie slad plamienia [emoji46] supeeer... Chyba moj cykl będzie turbo krotki [emoji19] nie dam sobie popsuć humoru wstretna @, ale jak jak przylezie już jutro i się okaże ze mialam tylko 21 dniowy cykl to se chyba strzele w kolano i chyba wywale niepokalanek bo jesli zamiast mi wyrównać i wydłużyć cykle to mi zrobi takie cyrku to ja dziękuję [emoji849][emoji55]
Jak piłam zioła ojca sroki nr 3 to też tak miałam. Plamienia zaczęły się już 7 dni przed @

Do góry