reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Niestety dostałam @, chociaż prawie nic na to nie wskazywalo. Zawsze odkąd mam @ to juz kilka dni przed terminem mialam bóle i juz tabletkę bralam a jak się okres zaczynal to tabletka musiala być podwojna. A teraz to nic nie boli ani przed ani jak sie juz zaczela. Dziwne to, nie wiem co o tym sądzić. wątpię by to bylo od Inofolic Combi.

Niestety dostałam @, chociaż prawie nic na to nie wskazywalo. Zawsze odkąd mam @ to juz kilka dni przed terminem mialam bóle i juz tabletkę bralam a jak się okres zaczynal to tabletka musiala być podwojna. A teraz to nic nie boli ani przed ani jak sie juz zaczela. Dziwne to, nie wiem co o tym sądzić. wątpię by to bylo od Inofolic Combi.

Przykry obrót sprawym, ale nie łam się i walcz dalej. Musi być lepiej!

@starajaca2018 - przykro mi, ale nowy cykl nowe nadzieje :-)
Powiem Wam dziewczyny, ze w ciazy z synkiem mi test wgl pokazal blada kreske az tydz przed terminem miesiaczki- bylo to 10 dni po owulacji. Taka bylam niecierpliwa ze zrobilam duzo wczesniej. I piersi mnie bolaly wiec podejrzewalam ze to moze byc ciaza.

Kochana ja w listopadowym cyklu też tak miałam, ze nic nie wskazywalo na @, zero boli okresowych na dniach przed franca, a co najlepsze nawet temperatura zamiast spadac to mi wzrastala i do samego konca trzymała się wysoko z tendencja rosnąca i też bylam już przekonana niemal że się udalo, zwłaszcza ze nie dostalam @ w terminie tylko chyba dwa dni później. Ale jak poszlo to poszlo od razu w tym samym momencie co dostalam @ to tempka poleciała i godzinę później bole brzucha.
Więc doskonale rozumiem twoje zdziwienie. Organizm to naprawdę czasem potrafi robić nas tak w konia ze szok.

To może być od tego. Ja po pół roku picia inofolicu zaszłam w ciążę.

reklama
Do góry