To zmień partnera mówię serio! Jak to brak wsparcia ? Albo chcecie i robicie wszystko w tym kierunku albo do widzenia kiedy się ogarnie jak będzie miał 40-50 lat ? Jak słyszę takie coś to bym go zaraz wysłała na inną planetę!
Podam ci przykład mojej znajomej ma lat 40 w przyszłym roku, była, a raczej jest z facetem już z 15 lat ? Dziecka nie, ślubu nie, mieszkać razem nie, w końcu jakimiś cudem stwierdził, że ślub wezmą zorganizowany na 200 osób goście zaproszeni wszystko super, jej marzenie o białej sukni się spełnia szkoda tylko, że miesiąc przed on napisał, że jednak nie jest gotowy i ślubu nie będzie ! Taki niezdecydowany dupek, który lubi żyć bez zobowiązań, a babka ma zjebane całe życie bo ani dzieci, ani męża, ani do kogo papy otworzyć, przemyśl sobie dobrze czy to ten partner na całe życie
bo może się okazać, że życie przeleciało ci przez palce w oczekiwaniu na co ?...na jego zmianę? Nie warto
Kiedyś już tu pisałam o mojej dobrej koleżance też jej facet po 6 latach nie wiedział czego chce czy on w ogóle czegoś chce, w końcu dziewczyna zmądrzała poznała obecnego męża po 3 msc była w ciąży (no może trochę szybko
), ale teraz Oliwia ma już 5 lat, a oni są naprawdę super małżeństwem czasami nie warto poświęcać się dla kogoś kto nie poświęca się dla nas
Edit a rozmawiałas z nim szczerze czego on chce ? Czemu nie chce cię w tym wspierać ? Przecież to wasza wspólna decyzja nikt go do tego nie zmusza...