Może jak będziesz robić betę to zrób również progesteron. Może to przez niski progesteron są plamienia?Jakieś ciemno brązowe plamienie cały.czas. skąpe ale jednak jest. Na upartego to cała dobre mogłabym niezmieniac wkładki ale jednak coś ciągle leci. Ale lekarz powiedział że plamienie może ustać ale nie trzeba się tym cieszyć bo to nie jest znak że jest dobrze tylko że MOZE być dobrze. To się nie podniecam. I pobolewa podbrzusze. Raz mocniej raz słabiej. No i jak chodzę siku to na sedesie i wewnątrz pojawiają się takie jakby "fusy" od herbaty. Tak dużo takich kropeczek.
Nie wiem jak wygląda poronienie ale u mnie tak często zaczynał.sie okres. Więc się nienastawiam. Ale poszłam zrobić betę żeby wiedzieć czy przyrasta. I jutro też zrobię. To szalone. Ale ze względu na domniemaną ciążę musiałam odstawić leczenie innego schorzenia. I boje się że moja długoletnią choroba się zaostrzy. Dlatego maksymalnie wcześnie muszę wiedzieć czy duphaston coś pomoże. W pierwszej ciąży po zaostrzeniu wylądowałam na długo w szpitalu. Teraz wolałabym tego uniknąć.
Dziękuję że pytasz i przepraszam że tak się rozpisalam.