reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Gosia ale ospy nie było szczepienia.
Teraz jest ze jeśli dziecko chodzi do żłobka ma na nfz jako dodatkowe u rodzic może zdecydować czy chce szczepić cxy nie. Dzieci nie chodzące do żłobka trzeba sporo opłacić za szczepienie przeciw ospie.
Ja za dziecka przeszłam. Aleksa szczepilan na nfz bo chodził do żłobka. Majce chyba zapłacę za szczepienie bo ona do żłobka nie pójdzie
Miałam na ospe szczepienie na 1000%. Jak znajdę książeczkę to ci pokaże. :)

reklama
Dziewczyny nie kupujcie testów elektronicznych PINK to najgorsze badziewie. Testy mnie oszukały, beta negatywna.

Gosia właśnie wczoraj czytałam sobie opinie dokładnie o tych testach i co prawda nie bylo ich dużo, ale w większości kiebiety też pisały że test podawał fałszywie dodatni wynik, ale nic nie pisalam bo miałam nadzieję że może jednak w Twoim przypadku tak nie będzie... No ale jednak potwierdziło się że oszukują :(... Bardzo szkoda kochana :(

Gosia właśnie wczoraj czytałam sobie opinie dokładnie o tych testach i co prawda nie bylo ich dużo, ale w większości kiebiety też pisały że test podawał fałszywie dodatni wynik, ale nic nie pisalam bo miałam nadzieję że może jednak w Twoim przypadku tak nie będzie... No ale jednak potwierdziło się że oszukują :(... Bardzo szkoda kochana :(
Z ciekawości poczytałam opinie . Faktycznie są kiepskie.

reklama
Ja właśnie tak też myślałam ciągle, ale mówię (cała w strachu) może piszą tak bo miały biochemy i stąd tak mało takich komentarzy. :D Nie powiem chciałabym zajść w ciążę ale boje się, że przez mój kariotyp dziecko będzie chore.

Do góry