reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
U mnie wystarczyl [emoji3526] szczęśliwy cykl był pierwszym z clo, tylko z jednym pęcherzykiem i byla mega podjarana samym faktem, że w ogóle coś wyhodowalam [emoji23] potem seks w zalecone dni i bum! Dziś zaczęłam 24 tc [emoji16]
oj kochana nawet nie wiesz jak podniosłaś mnie na duchu :D :*********

31dc cykle mam 31-33dni,sama nie wierzę w tą kreskę,jutro zrobię kolejny test
Nie wytrzymałam zrobiłam kolejny
20190731_104010.jpeg

Po prostu nie wierzę ,rok starań ,leki ,badania ,mierzenie temperatury i co odstawiłam wszystko 2 miesiące temu,sex był tylko raz w miesiącu na spotkania.Ale dwóch kresek się nie spodziewałam.Szok!!!

Stwierdzilam że aa kupie sobie dzisiaj test 10-tke i jutro rano sobie zrobie tak o... chociaz naprawde na nic w tym cyklu nie liczę. Będzie 23 dc i chyba z 10dpo (tak sobie wyznaczyła owu na oko bo tylko w jeden dzien w plodne mialam intensywniejszy bol jajnika) no i jakieś 1/2 dni do @.

Zrób [emoji3526] ja trzymam kciuki. Czyta się o wielu przypadkach, gdzie odpuszczenie i wyluzowanie daje pozytywny efekt [emoji3526]
Stwierdzilam że aa kupie sobie dzisiaj test 10-tke i jutro rano sobie zrobie tak o... chociaz naprawde na nic w tym cyklu nie liczę. Będzie 23 dc i chyba z 10dpo (tak sobie wyznaczyła owu na oko bo tylko w jeden dzien w plodne mialam intensywniejszy bol jajnika) no i jakieś 1/2 dni do @.

reklama
nie zaznaczę, że lubię to bo bardzo tego nie lubię, kurcze, myślałam, że skoro raz zaszłas, nawet jeśli się nie udało, to następna (już szczęśliwa) ciążab to tylko kwestia czasu :frown: robicie coś w kwestii pogłębienia diagnostyki? Coś musi Wam przeszkadzać, może trzeba to tylko znaleźć, wyleczyć i będzie bobo?
Póki co nic nie robię i czekam na cud... wiem, głupio to brzmi- muszę się w koncu zmobilizować i do lekarza, bo odkładam wizyty z miesiąca na miesiąc :(( u mnie o tyle nie fajnie, ze mój jest tylko na weekendy praktycznie- ale akurat w ten week przypada mi owu! ❤️ Muszę to wykorzystać.
A sytuacja ma się następująco :) to dzisiejszy pik ;)

Załączniki

• 8A7E8522-7095-4926-B73A-C91C843964B5.jpeg
    8A7E8522-7095-4926-B73A-C91C843964B5.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 83
Do góry