reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziękuję kochane za kciuki, bardzo chciałabym, żeby była pozytywna ale na prawdę mam przeczucia, że nie będzie... W tej sprawie jestem pesymistą.
Lepiej sie pozytywnie zaskoczyc niz gorzko rozczarowac. Ja idac na bete nie wiedzialam, ze musi rosnąć, ze moze byc negatywna mimo testu. Chyba latwiej mi bylo

reklama
Więc zaraz zaczynamy 33 cykl starań. 10 lipca mamy wizytę w poradni, zobaczymy co tam nam powiedzą. Muszę w ogóle kupić podpaski bo nie mam ani jednej. :D A po wypłacie kubeczek menstruacyjny kupuje.
Screenshot_2019-07-01-15-07-52-909_com.google.android.apps.docs.jpg

A ja dalej mecze te testy. Jest 14dc, a mierze od 6dc. I już widziałam wszystkie rodzaje drugiej kreski. Na początku był cień ale bardzo wyraźny, prawie że taki sam jak kontrolna. A potem słabiej, prawie niewidoczny, potem znowu ta druga kreska była ciemiejsza. A dzisiaj już prawie że biało. .... nie nadaje się do tego :D działa mi to na nerwy. Porobie do @.... Ale ostatni raz bo mnie to sporo zdrowia kosztuje. Niech się dzieje co chce.... A plamienie mi przeszło po dwóch dniach na hemorigenie.... Ciekawe na ile :)

A ja dalej mecze te testy. Jest 14dc, a mierze od 6dc. I już widziałam wszystkie rodzaje drugiej kreski. Na początku był cień ale bardzo wyraźny, prawie że taki sam jak kontrolna. A potem słabiej, prawie niewidoczny, potem znowu ta druga kreska była ciemiejsza. A dzisiaj już prawie że biało. .... nie nadaje się do tego :D działa mi to na nerwy. Porobie do @.... Ale ostatni raz bo mnie to sporo zdrowia kosztuje. Niech się dzieje co chce.... A plamienie mi przeszło po dwóch dniach na hemorigenie.... Ciekawe na ile :)
Kochana w te paskowe nie warto wierzyć. Ja robię elektroniczne clearblue. Poniżej wstawię ci pasek jaka kreska testowa mi wyszła mimo tego test wyszedł pozytywny.

Moja kreska testowa wyszła jasna A jak wyschla wczoraj to jeszcze jest jaśniejsza niż na tym zdjęciu.
20190630_185939.jpeg

reklama
Kochana w te paskowe nie warto wierzyć. Ja robię elektroniczne clearblue. Poniżej wstawię ci pasek jaka kreska testowa mi wyszła mimo tego test wyszedł pozytywny.

Moja kreska testowa wyszła jasna A jak wyschla wczoraj to jeszcze jest jaśniejsza niż na tym zdjęciu. Zobacz załącznik 992665
To jest test owulacyjny? To skąd wiesz że pozytywny skoro pasek jasny

Do góry