Rozumiem. A ponoć tego euthyrox już prawie nie ma w aptekach o temu teraz ten co przepisuja
Ponoć był chwilowy przestoj ale już jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem. A ponoć tego euthyrox już prawie nie ma w aptekach o temu teraz ten co przepisuja
Ja mieszkam w DE więc nie mam problemu z zakupem leków tutaj. A nawet jak braknie to kolejna apteka ma także o to się nie boję.Rozumiem. A ponoć tego euthyrox już prawie nie ma w aptekach o temu teraz ten co przepisuja
Przepraszam, że tak się wtrącam. Dzisiaj coś czytałam właśnie, że jeśli chodzi o lęk eutyrox to ma go w najbliższym czasie zabraknąć w naszych aptekach. Warto sprawdzićJa biorę eutyrox 50 i 2 razy w tygodniu 50 i pół 25.. I to jest dla mnie najlepsza dawka
Ponoć był chwilowy przestoj ale już jest
Przepraszam, że tak się wtrącam. Dzisiaj coś czytałam właśnie, że jeśli chodzi o lęk eutyrox to ma go w najbliższym czasie zabraknąć w naszych aptekach. Warto sprawdzić
Serio jest problem żeby kupić euthyrox? [emoji33] O kurde, mam nadzieję że ja już nowej paczki nie będę miała konieczności kupować... [emoji58]
Dokładnie zgadza się. To samo tylko pod inną nazwą.Ale ten co mi przepisała to jest ponoc to samo tylko inna nazwa
To co masz to faktycznie to to samo co euthyrox. Ale u mnie w mieście nie ma problemu z euthyroxem, ostatnio kupowalam dwa tygodnie temu.Rozumiem. A ponoć tego euthyrox już prawie nie ma w aptekach o temu teraz ten co przepisuja