Tinia
Fanka BB :)
Na dziś termin?
Hmmm, jeszcze nie mam, a bole jako tako, lekkie. Czekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm, jeszcze nie mam, a bole jako tako, lekkie. Czekam
TakNa dziś termin?
Dziewczyny, czy też tak macie?
Maleństwem jesteśmy od 3 lat, a ja Go czasem tak mam dosyć. Ostatnio kłótnie o seks, bo On chce z urozmaiceniami, a ja ciągle podsuwałam Mu w internecie komplet, który mi się podoba... Efekt: nie zrozumiał, że jest to powiązane... Nie lubię stringów, bo obcierają, ale On chce. Znów się do siebie nie odzywamy...
przykro mi ;(Noi przyszła @ [emoji52]
Chciałam załagodzić sprawę, unika kontaktu, a jak coś odpowie to na "pani". Faceci...Ja małżeństwem jestem prawie rok, i sa sytuacje kiedy sie niezrozumiemy, i czasami jest tak ze on czy ja robimy cos wbrew sobie ale aby drugiej osobie bylo "milo". Kompromisy sie zdarzaja ale i fochy również.
A co dla Twoje męża to "urozmaicenie"? Ja jestem ze swoim już 10lat (1 rok po ślubie) i też się tak zdarza, że mój chciałby nie wiadomo co ale sam nie wie co ale raczej idę na kompromis jak by lubił stringi to bym ubierała tylko na czas seksów ja też nie lubię stringówDziewczyny, czy też tak macie?
Maleństwem jesteśmy od 3 lat, a ja Go czasem tak mam dosyć. Ostatnio kłótnie o seks, bo On chce z urozmaiceniami, a ja ciągle podsuwałam Mu w internecie komplet, który mi się podoba... Efekt: nie zrozumiał, że jest to powiązane... Nie lubię stringów, bo obcierają, ale On chce. Znów się do siebie nie odzywamy...
A do mnie mowi skończ juz ten temat.Chciałam załagodzić sprawę, unika kontaktu, a jak coś odpowie to na "pani". Faceci...