Dżasta1111
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sobotę powinna małpa się pojawić. Jeśli w piątek nie będę miała plamien to w sobotę robię test@Mimi92 no faktycznie podwyższony progesteron może oznaczać ciążę, bo to on odpowiada za podtrzymanie! Ale jestem wyłączona z myślenia kiedy masz dostać @? U mnie 2-3 dni przed spodziewana miesiączka beta już wyszła.
To oby się nie pojawiła. Trzymam za to mocno kciukiW sobotę powinna małpa się pojawić. Jeśli w piątek nie będę miała plamien to w sobotę robię test
Też Ci mdłości minęły? To super. Jedziemy podobnie hahaha Ja też zapadam w zimowy sen. Spałabym wszędzie i o każdej porze. na którą masz wizytę? Ja o 17.00. Na ostatniej wizycie lekarz jeszcze nie określił terminu, powiedział tylko wiek ciąży. Teraz jestem w 5 tc i według moich wyliczeń przypada grudzień. Więcej dowiem się pewnie na wizycie, wtedy mam też mieć zakładana kartę ciąży to dam znać a Ty na kiedy masz?
Czekam z niecierpliwością [emoji4]My już w domu, po wszystkim. Napiję się kawy odpocznę i na spokojnie wam wszystko napiszę. Wstępnie mogę wam pokazać wyniki nasienia.
Zobacz załącznik 962787
Hmmmm chyba wyniki dobre, ale ja to się nie znam aż tak. Tyle ten jeden "suma plemników o ruchu postępowym" ale nawet nie wiem co to znaczyMy już w domu, po wszystkim. Napiję się kawy odpocznę i na spokojnie wam wszystko napiszę. Wstępnie mogę wam pokazać wyniki nasienia.
Zobacz załącznik 962787
No ja właśnie też się nie znam.Hmmmm chyba wyniki dobre, ale ja to się nie znam aż tak. Tyle ten jeden "suma plemników o ruchu postępowym" ale nawet nie wiem co to znaczy
Ja będąc na wizycie będę już w prawie w 7 Tc czyli idealnie 3 tyg po Tobie. Mi lekarz określił wiek na podstawie wymiarów pęcherzyka ciążowego ale analogicznie do tego wyliczenia wychodza idealnie od owulacji. No nic nie pozostaje tylko czekać do wizytyMam wizytę jeszcze później, bo jakoś po 18 heh u mnie już wtedy będzie 10tc [emoji4] a termin mam na 23.11 z om, a z usg 26.11 [emoji4] czyli 3 dni do tyłu, ale o tyle też spóźniła mi się owu więc wszystko w czasie!