kobieta90
Fanka BB :)
:* Ten cykl już z termometrem miałam okropny PMS, jak nigdy.powodzenia w nowym cyklu może początek 2020r będzie dla ciebie szczęśliwy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:* Ten cykl już z termometrem miałam okropny PMS, jak nigdy.powodzenia w nowym cyklu może początek 2020r będzie dla ciebie szczęśliwy
To razem się staramy trzymam kciuki za nas obie:* Ten cykl już z termometrem miałam okropny PMS, jak nigdy.
To razem się staramy trzymam kciuki za nas obie
I jak dzisiaj test owu?Może coś sie zaczyna dziać w końcu, 18 dc test owu zaczyna byc bardziej wyrazny, śluz owulacyjny jest, serduszkowanie bylo juz sie balam, ze owu nie nadejdzie w tym miesiącu, jestem dobrej myśli. Zobacz załącznik 956115
To razem się staramy trzymam kciuki za nas obie
I ja [emoji171]To i ja razem z wami się starać będę aby 2020 był już nasz [emoji110]
Ja teżI ja [emoji171]
Oj ja tez jak byłam w ciąży (niestety tylko 8tygodni) to codziennie jadłam twarożek z pomidorami i takie miałam przeczucie na chłopcaPóki co nie mam żadnych odlegliwości poza bólami brzucha, ale są teraz dużo rzadsze i delikatniejsze, piersi mnie bolą ale tak bardziej w środku i nie przy dotyku, mdłości nie mam, tylko jak zawsze w ciąży ochotę na pomidory [emoji16][emoji16][emoji16] Generalnie jest super, ale wiem że mdłości przyjdą gdzie pewnie za 2-3 tygodnie i wieczorami będę chciała umrzeć [emoji16]