Dżasta1111
Fanka BB :)
Ja 1dc miałam 20 lutegoNie wiem czy dziewczyny nie załapią się na grudzień jeszcze do wiosennych wysypów porodowych jeszcze trochę [emoji23] (chyba ze testowych wysypów)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 1dc miałam 20 lutegoNie wiem czy dziewczyny nie załapią się na grudzień jeszcze do wiosennych wysypów porodowych jeszcze trochę [emoji23] (chyba ze testowych wysypów)
Gratulacje! Chwile mnie nie było a tu takie newsy CudownieByłam na becie. Wyniki o 17.00
Gratulacje Wiosna sprzyjaJa idę w sobotę bo dzisiaj i jutro przed pracą nie zdążę
To trzymam kciuki i życzę wytrwałościSuper dziewczyny wielkie gratulacje dla Was
Wydaje mi się, ze przesunęła mi się owu... kłucie w jajniku miałam 15dc a przeważnie miałam wcześniej 12,13. Ale póki co narazie mam przerwę w starankach... w lipcu dostaje nowa umowe o prace i chce zaczekać- dlatego teraz chce sobie ogarnąć wszystko do tego czasu, dentystę, badania, ginekologa itd. Zaczęłam się lepiej odżywiać - Zobaczymy
PowodzeniaSuper dziewczyny wielkie gratulacje dla Was
Wydaje mi się, ze przesunęła mi się owu... kłucie w jajniku miałam 15dc a przeważnie miałam wcześniej 12,13. Ale póki co narazie mam przerwę w starankach... w lipcu dostaje nowa umowe o prace i chce zaczekać- dlatego teraz chce sobie ogarnąć wszystko do tego czasu, dentystę, badania, ginekologa itd. Zaczęłam się lepiej odżywiać - Zobaczymy
A tak w ogóle to jak liczyć ewentualny termin? Wiem, że lekarze liczą od 1dc, ale do zapłodnienienia doszło w marcu. Hmm?
Test z dziś rano, tak jak mówiłam czułość 25. [emoji3590]
Gratulacje dziewczynyChwilkę mnie nie było, ale mam dla Was newsa! Zobacz załącznik 953603