reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A tak w ogóle to jak liczyć ewentualny termin? Wiem, że lekarze liczą od 1dc, ale do zapłodnienienia doszło w marcu. Hmm?

Super dziewczyny:) wielkie gratulacje dla Was❤️
Wydaje mi się, ze przesunęła mi się owu... kłucie w jajniku miałam 15dc a przeważnie miałam wcześniej 12,13. Ale póki co narazie mam przerwę w starankach... w lipcu dostaje nowa umowe o prace i chce zaczekać- dlatego teraz chce sobie ogarnąć wszystko do tego czasu, dentystę, badania, ginekologa itd. Zaczęłam się lepiej odżywiać - Zobaczymy:)

Wydaje mi się, ze przesunęła mi się owu... kłucie w jajniku miałam 15dc a przeważnie miałam wcześniej 12,13. Ale póki co narazie mam przerwę w starankach... w lipcu dostaje nowa umowe o prace i chce zaczekać- dlatego teraz chce sobie ogarnąć wszystko do tego czasu, dentystę, badania, ginekologa itd. Zaczęłam się lepiej odżywiać - Zobaczymy:)
To trzymam kciuki i życzę wytrwałości :)

Powodzenia ✊

A tak w ogóle to jak liczyć ewentualny termin? Wiem, że lekarze liczą od 1dc, ale do zapłodnienienia doszło w marcu. Hmm?

A wiesz dokładnie w którym dniu cyklu mialas owu? Bo to zawsze jakos itak po dwóch tygodniach od @, wiec by pasowało liczyc od 1dc. Poza tym idąc do lekarza na usg na pewno przy pomiarze bedziesz miała Ew.prognozowana datę porodu wiec moze tego w razie co bedzie sie trzymał lekarz.

reklama
Do góry