Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobię, zrobię, bo już się sama nakrecilam
Znów zjadłam słodycze... Nie mam żadnego sposobu na nie.
Lepiej zrobić ten test [emoji8] ja jutro rano testuję, bo muszę brać tabletki [emoji26]
super trzymam kciukiTosz do piątku to wieczność!   jutro już zrobię hahaha
Trzymam kciuki!Znów zjadłam słodycze... Nie mam żadnego sposobu na nie.
Lepiej zrobić ten test [emoji8] ja jutro rano testuję, bo muszę brać tabletki [emoji26]
Ja po Castagnus miałam regularne bardzo długo.
Jezuuuu, ale emocje! Kupiłam test z rossmana, czułość powyżej 10 (tak jest napisane na opakowaniu), zrobiłam go teraz i wyszedl bladzioszek, ale rozowiutki. Mini, mini bladzioch ale przybierający kolor różu, żaden szary cień cienia. Pędze po następny o czułości równej 10, zrobię jeszcze raz i jutro rano kolejny.
Już pędze do rossmana! Kupię na rano, ale kupię sobie jeszcze na dziś o czułości równej 10. Dobrze, że mąż do późna w pracy to mnie nie przechrzci za te testy hahahaWidzę bladziocha! [emoji7] masz jakiś na rano test?