Magdalena2991
Fanka BB :)
Ehhh... u mnie dziś znowu mała grudka ale jednak kawowego śluzu, temperatura niewiele wzrosła, brzuch delikatnie czasem poboli także chyba nic z tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ehhh... u mnie dziś znowu mała grudka ale jednak kawowego śluzu, temperatura niewiele wzrosła, brzuch delikatnie czasem poboli także chyba nic z tego
Z tego co wiem to Magdalena ma termin @ na czwartekA ile jesteś po terminie @?
Dopóki nie ma @ to jest nadzieja i tego sie trzymaj może to implantacjaEhhh... u mnie dziś znowu mała grudka ale jednak kawowego śluzu, temperatura niewiele wzrosła, brzuch delikatnie czasem poboli także chyba nic z tego
Zgadza się na czwartekDopóki nie ma @ to jest nadzieja i tego sie trzymaj może to implantacja
Niektóre kobiety w ciąży miewają krwawienia podobne do miesiączki. Zajrzyj do ginekologa. Po jakim czasie sprawdziłaś test? Po chyba 5 minutach mogą dać fałszywy wynik.I stało się niestety. Dostałam @. Nie wiem jak to się stalo po 7 dniach opóźnienia. Sądziłam że jak na teście pojawil się mały zarys nadzieji na 2 kreske to ze bedzie już dobrze, i to duże opróżnianie też dawalo nadzieje. Załamać się to mało.
Niektóre kobiety w ciąży miewają krwawienia podobne do miesiączki. Zajrzyj do ginekologa. Po jakim czasie sprawdziłaś test? Po chyba 5 minutach mogą dać fałszywy wynik.
Każdy organizm inaczej reaguje. Warto skonsultować się z ginekologiem. Nie masz torbieli jajnika?Test sprawdzałam do 5 min. Później już nie.
Krwawienie miewają kobiety Ale i bol miesiaczkowy też może być w trakcie ciąży?
Każdy organizm inaczej reaguje. Warto skonsultować się z ginekologiem. Nie masz torbieli jajnika?