reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No i przeczucie mnie nie mylilo. Nowy cykl. Witam w 1dc. Chyba juz naprawde niewiem co nie tak skoro w owu i przed przytulanki a bobo dalej nie ma.

Ojjjj, współczuje. Mi tez z każdym dniem coraz ciężej. Zaczynam się zastanawiać jak będzie na finiszu... [emoji846][emoji846] i kurcze podziwiam, ze masz sile jeszcze pracować [emoji846] Ja mam wizytę zaraz po swietach, 27.12, w wigilie muszę jeszcze na badania skoczy zeby mieć aktualne i teraz przed wizytami tez się bardziej stresuje niż wcześniej.
Powiem ci ze nie przypominam sobie żebym tak czuła sie w pierwszej ciąży.. może dlatego, że popołudniu mogłam odpicząć, a teraz na obrotach ciągle bo 2 latka

Asik raczej ciąży bym nie podejrzewała. Myślę, że powinnaś pójść do lekarza.
Ja się wkurzyłam, wczoraj byłam świadkiem jak panie w żłobku mówiły rodzicom, że dziecko chore a dziś co ?? Dziś patrze a te kaszlące dzieci zostały przyprowadzone... no bez jaj. Gdyby jeszcze rodzice pracowali i nie mogli wziąć wolnego no ale matka siedzi w domu.
Chyba zwrócę jej uwagę jak po młodą pojade

Mam przeczucie, że i w tym cyklu się nie udało.
Dziś jest 20 dzień cyklu, brzuch czasem pobolewa a wczoraj to taki miałam skurcz że nie chciał puścić. Temperatura niby nadal wyższa ale nie szczególnie wysoka bo 36,3°.
Podejrzewam, że przez infekcję, która mnie złapała pod koniec dni płodnych znów się nie udało. Jedna apka wyznacza mi @ na 27.12 druga na 29.12. Ufam bardziej tej pierwszej, bo ostatnio mi się cykle poskracały
U mnie tempka podobnie. dwa dni temu spadła na chwile do 36,12 ale wczoraj 36,40 i dzisiaj 36,35. Tyle ze u mnie 36 dc :p
A apki pokazuja raz 24 a raz 26 @ .
Podobnie bedziemy testowac.

Szyjka wysoooko, wczoraj wieczorem mialam duzo sluzu rozciągliwego. I od dwoch dni jest mi autentycznie niedobrze zwłaszcza przy zmianie temperatur jak np wyjde na dwor, chyba przez ten stres. W ciagu dnia o tym nie mam czasu nawet myśleć ale gdzies podświadomie to chyba siedzi.

Ojjjj, współczuje. Mi tez z każdym dniem coraz ciężej. Zaczynam się zastanawiać jak będzie na finiszu... [emoji846][emoji846] i kurcze podziwiam, ze masz sile jeszcze pracować [emoji846] Ja mam wizytę zaraz po swietach, 27.12, w wigilie muszę jeszcze na badania skoczy zeby mieć aktualne i teraz przed wizytami tez się bardziej stresuje niż wcześniej.
Ja też wizytuję 27.12 [emoji119]
U mnie zgaga to jakiś dramat,nie potrafię sobie z nią poradzić [emoji1785]
Teraz tydzień byłam przeziębiona to herbata z cytryną i imbirem powodowała taką zgagę,że nie mogłam leżeć, siedzieć, chodzić... Jeszcze 2 miesiące [emoji6]

Dobry wieczór dziewczyny [emoji3590]
Chciałam zapytać te zafasolkowane teraz lub kiedys.
Jak wyglądała Wasza szyjka na początku ciąży w okolicach planowanej miesiączki? Jaki był śluz?
U mnie w 10dpo szyjka nisko i śluz biały. Natomiast w 13dpo szyjka powędrowała bardzo wysoko i dużo białego śluzu. I w tym 10dpo test biały, a w 13dpo już widoczna blada kreska.

reklama
Asik raczej ciąży bym nie podejrzewała. Myślę, że powinnaś pójść do lekarza.
Ja się wkurzyłam, wczoraj byłam świadkiem jak panie w żłobku mówiły rodzicom, że dziecko chore a dziś co ?? Dziś patrze a te kaszlące dzieci zostały przyprowadzone... no bez jaj. Gdyby jeszcze rodzice pracowali i nie mogli wziąć wolnego no ale matka siedzi w domu.
Chyba zwrócę jej uwagę jak po młodą pojade[/QUOTE tak bym też zrobiła na twoim miejscu bo to nie jest normalne bez przesady żeby chore dziecko do przedszkola puszczać.katar rozumiem ale już z taka infekcja to już jest nieodpowiedzialne.tak tak wiem ale wiesz czytam na tym necie nie wiem po co a zaś człowiek myśli...

Do góry