reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No i przeczucie mnie nie mylilo. Nowy cykl. Witam w 1dc. Chyba juz naprawde niewiem co nie tak skoro w owu i przed przytulanki a bobo dalej nie ma.

Ojjjj, współczuje. Mi tez z każdym dniem coraz ciężej. Zaczynam się zastanawiać jak będzie na finiszu... [emoji846][emoji846] i kurcze podziwiam, ze masz sile jeszcze pracować [emoji846] Ja mam wizytę zaraz po swietach, 27.12, w wigilie muszę jeszcze na badania skoczy zeby mieć aktualne i teraz przed wizytami tez się bardziej stresuje niż wcześniej.
Powiem ci ze nie przypominam sobie żebym tak czuła sie w pierwszej ciąży.. może dlatego, że popołudniu mogłam odpicząć, a teraz na obrotach ciągle bo 2 latka

Asik raczej ciąży bym nie podejrzewała. Myślę, że powinnaś pójść do lekarza.
Ja się wkurzyłam, wczoraj byłam świadkiem jak panie w żłobku mówiły rodzicom, że dziecko chore a dziś co ?? Dziś patrze a te kaszlące dzieci zostały przyprowadzone... no bez jaj. Gdyby jeszcze rodzice pracowali i nie mogli wziąć wolnego no ale matka siedzi w domu.
Chyba zwrócę jej uwagę jak po młodą pojade

Mam przeczucie, że i w tym cyklu się nie udało.
Dziś jest 20 dzień cyklu, brzuch czasem pobolewa a wczoraj to taki miałam skurcz że nie chciał puścić. Temperatura niby nadal wyższa ale nie szczególnie wysoka bo 36,3°.
Podejrzewam, że przez infekcję, która mnie złapała pod koniec dni płodnych znów się nie udało. Jedna apka wyznacza mi @ na 27.12 druga na 29.12. Ufam bardziej tej pierwszej, bo ostatnio mi się cykle poskracały
U mnie tempka podobnie. dwa dni temu spadła na chwile do 36,12 ale wczoraj 36,40 i dzisiaj 36,35. Tyle ze u mnie 36 dc :p
A apki pokazuja raz 24 a raz 26 @ .
Podobnie bedziemy testowac.

Szyjka wysoooko, wczoraj wieczorem mialam duzo sluzu rozciągliwego. I od dwoch dni jest mi autentycznie niedobrze zwłaszcza przy zmianie temperatur jak np wyjde na dwor, chyba przez ten stres. W ciagu dnia o tym nie mam czasu nawet myśleć ale gdzies podświadomie to chyba siedzi.

Ojjjj, współczuje. Mi tez z każdym dniem coraz ciężej. Zaczynam się zastanawiać jak będzie na finiszu... [emoji846][emoji846] i kurcze podziwiam, ze masz sile jeszcze pracować [emoji846] Ja mam wizytę zaraz po swietach, 27.12, w wigilie muszę jeszcze na badania skoczy zeby mieć aktualne i teraz przed wizytami tez się bardziej stresuje niż wcześniej.
Ja też wizytuję 27.12 [emoji119]
U mnie zgaga to jakiś dramat,nie potrafię sobie z nią poradzić [emoji1785]
Teraz tydzień byłam przeziębiona to herbata z cytryną i imbirem powodowała taką zgagę,że nie mogłam leżeć, siedzieć, chodzić... Jeszcze 2 miesiące [emoji6]

Dobry wieczór dziewczyny [emoji3590]
Chciałam zapytać te zafasolkowane teraz lub kiedys.
Jak wyglądała Wasza szyjka na początku ciąży w okolicach planowanej miesiączki? Jaki był śluz?
U mnie w 10dpo szyjka nisko i śluz biały. Natomiast w 13dpo szyjka powędrowała bardzo wysoko i dużo białego śluzu. I w tym 10dpo test biały, a w 13dpo już widoczna blada kreska.

reklama
Asik raczej ciąży bym nie podejrzewała. Myślę, że powinnaś pójść do lekarza.
Ja się wkurzyłam, wczoraj byłam świadkiem jak panie w żłobku mówiły rodzicom, że dziecko chore a dziś co ?? Dziś patrze a te kaszlące dzieci zostały przyprowadzone... no bez jaj. Gdyby jeszcze rodzice pracowali i nie mogli wziąć wolnego no ale matka siedzi w domu.
Chyba zwrócę jej uwagę jak po młodą pojade[/QUOTE tak bym też zrobiła na twoim miejscu bo to nie jest normalne bez przesady żeby chore dziecko do przedszkola puszczać.katar rozumiem ale już z taka infekcja to już jest nieodpowiedzialne.tak tak wiem ale wiesz czytam na tym necie nie wiem po co a zaś człowiek myśli...

Do góry