LassHa
Fanka BB :)
Hej wszystkim to moj 37dc @spóźnia się 5 dzień i postanowiłam wykonać test i wyszedl POZYTYWNY
Gratulacje ! [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej wszystkim to moj 37dc @spóźnia się 5 dzień i postanowiłam wykonać test i wyszedl POZYTYWNY
GratulacjeHej wszystkim to moj 37dc @spóźnia się 5 dzień i postanowiłam wykonać test i wyszedl POZYTYWNY
Ja co prawda brałam luteinę podczas cyklu ale to praktycznie to samo co duphaston...i mi kazał zrobić gin test ostatniego dnia przyjmowania żeby wiedzieć czy przyjmować dalej...ale ja zrobiłam betę i dobrze bo na teście nawet o czułości 10 wychodziło i tak dopiero z 4 dni po spodziewanej miesiączce...ale decyzja należy oczywiście do CiebieCześć wszystkim
u mnie dziś 2 dc także Migdalove proszę o zmianę cykl starań 2
Od piątku będę piła clo, później od 16 do 25 dc mam pić dupka i tu moje pytanie czy tego 25 dnia powinnam zrobić test?
Co o tym sadzicie?
Napisane na MSP95012 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieje ze to nie jakies fata morganaja widzę ! :-)
Ja tez widzę, ale byłabym jeszcze ostrożna, ale cicha nadzieje bym miałaCo o tym sadzicie?
Napisane na MSP95012 w aplikacji Forum BabyBoom