Dżasta1111
Fanka BB :)
Po 16:00 będę miała wyniki bety, ale się stresuję. Zdjęcia porannego testu nie mam, bo został w domu, a ja z pobrania krwi smigalam od razu do pracy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra decyzja. Będziesz miała przynajmniej pewność bo z tymi cieniami na testach to różnie bywa.Ja chyba jutro pojadę do Diagnostyki na betę. Będzie wiadomo na 100% a tam chyba najszybsze wyniki są i online
Czyli jak na polską służbę zdrowia przystałoPoczekam sobie trochę. Okazuje sie ze od 9.30 dopiero przyjmuje i jeszcze nie ma go.. A ja mam 3 nr
Poczekam sobie trochę. Okazuje sie ze od 9.30 dopiero przyjmuje i jeszcze nie ma go.. A ja mam 3 nr
Ja do mojej zawsze jeżdżę na 15 a wchodzę koło 17 bo same ciężarne są i ciężko z terminami u niej więc zapisują na tą samą godzine parę osób. Teraz jak dzwoniłam do udało mi się zapisać na za trzy tygodnie ale tylko dlatego że jestem w ciąży. Inaczej termin byłby dopiero pod koniec grudnia.Poczekam sobie trochę. Okazuje sie ze od 9.30 dopiero przyjmuje i jeszcze nie ma go.. A ja mam 3 nr