reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Malaga dobrze że wszystko z malutką ok. Staraj się serce odpoczywać jak najwięcej i myśl tylko o Was :* na świetnego lekarza trafiłaś, chciałabym żeby w lesie wszystkich szpitalach tacy byli. Maleńka śliczna, weź sobie te zdjęcie włóż do ramki i połóż obok łóżka [emoji8]

Agata i co masz test nowy? Ja tam widzę na kazdym teście ll kreseczki [emoji8] 3mam kciuki i mam nadzieję że się udało i tobie i mi i znajdziemy się na czerwcowych za chwilę .

Dzisiaj zrobiłam jeszcze jeden test, co prawda pod wieczór gdzie IE co chwila sikam i czy nie powinna być mocniejsza ta kreseczka? Pocieszcie mnie bo tak się boję. Jeszcze te zatoki złapały, zasmarkana jestem, kicham co chwilę az się boję że tym kichaniem poronienie. Przez ten zawalony nos mam mdłości. Brzuch tez Ćmi cały czas. Boję się bo w ostatniej ciąży też na początku złapałam przeziębienie i potem okazało się że puste jajo i poroniłam ;( nie chce powtórki :( Zobacz załącznik 909415
:szok: Od przeziębienia może być puste jajko??
Bo ja na początku ciąży miałam bol gardła i leczyłam się mlekiem z czosnkiem i miodem... i tez miałam puste jajko... ;(

reklama
Tylko ja widzę? [emoji7]
IMG_20181021_213230.jpg

Załączniki

• IMG_20181021_213230.jpg
    IMG_20181021_213230.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 370
reklama
Do góry