IrenaX
Fanka BB :)
Od przeziębienia może być puste jajko??Malaga dobrze że wszystko z malutką ok. Staraj się serce odpoczywać jak najwięcej i myśl tylko o Was :* na świetnego lekarza trafiłaś, chciałabym żeby w lesie wszystkich szpitalach tacy byli. Maleńka śliczna, weź sobie te zdjęcie włóż do ramki i połóż obok łóżka [emoji8]
Agata i co masz test nowy? Ja tam widzę na kazdym teście ll kreseczki [emoji8] 3mam kciuki i mam nadzieję że się udało i tobie i mi i znajdziemy się na czerwcowych za chwilę .
Dzisiaj zrobiłam jeszcze jeden test, co prawda pod wieczór gdzie IE co chwila sikam i czy nie powinna być mocniejsza ta kreseczka? Pocieszcie mnie bo tak się boję. Jeszcze te zatoki złapały, zasmarkana jestem, kicham co chwilę az się boję że tym kichaniem poronienie. Przez ten zawalony nos mam mdłości. Brzuch tez Ćmi cały czas. Boję się bo w ostatniej ciąży też na początku złapałam przeziębienie i potem okazało się że puste jajo i poroniłam ;( nie chce powtórki Zobacz załącznik 909415
Bo ja na początku ciąży miałam bol gardła i leczyłam się mlekiem z czosnkiem i miodem... i tez miałam puste jajko... ;(