@Aghata 88 o nie koniecznie musisz zbadać progesteron. Moze jeszcze nic straconego.
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaczął mnie boleć brzuch i coraz więcej krwi się pojawiło przecież na teście była kreska nawet m ja widział bez problemuMoże coś podrażniłaś podczas podcierania?
Zaczął mnie boleć brzuch i coraz więcej krwi się pojawiło przecież na teście była kreska nawet m ja widział bez problemu
Jutro powtórzę test. Ale brzuch mocno boli nie wiem czy mogę wziąć coś przeciw bolowego? I idę do gina może coś mam z hormonami że nie potrafi się utrzymać siedzę i ryczęMoże za wcześnie panikujesz. Jutro możesz powtórzyć test?
Dziewczyny, ktore są tu od dawna. Nie wiem czy wiecie, ale nasza staraczka @piorunem rozpakowała się w nocy [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Podpatrzyłam na listopadówkach
To chyba nie pierwsza taka sytuacja ze test pozytywny czy jest cień a nagle jednak @ spóźniona przychodzi u ciebie, wydaje mi się że warto by dokładne badania zrobić bo być może coś nie gra i za każdym razem zarodek nie może się utrzymać na początku ciąży?...Zaczął mnie boleć brzuch i coraz więcej krwi się pojawiło przecież na teście była kreska nawet m ja widział bez problemu