reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Macie też tak w ciąży [emoji23] czy tylko ja jestem jakiś wybryk. Mam takie dni, że wstaje rano już wkurzona na cały świat [emoji23] i nie mam ochoty z nikim rozmawiać ani nikogo widzieć [emoji23] a jak ktoś do mnie coś mówi to mam ochotę wjechać, że czemu ze mną rozmawia [emoji23][emoji23][emoji23] ‍♀‍♀‍♀
Ja czasami tak mam, ale nie w ciąży :-D jak wstane lewa noga ha ha

Dziewczyny odp wam potem bo u nas piękna pogoda i korzystam [emoji4]
Dziś prawie zasłabłam, mam tak silne zawroty głowy, słabo mi się zrobiło [emoji17]

A z tym tętnem to ciężko na początku było się przyzwyczaić, potem albo się ustabilizowało albo nie czułam tego. No i teraz znowu, ale miałam trochę nerwów więc pewnie to też robi swoje

Cześć dziewczyny!
Dawno nie zaglądałam, a dziś nadrobiłam zaległości [emoji4]
U mnie trwa czwarty cykl starań...do miesiączki zostało 8 dni a już mnie ciekawość zżera czy tym razem się udało...

Ja wlasnie dzwonilam do przychodni przyszpitalnej zapytac o terminy a tam sie okazuje ze na styczen i luty [emoji14] widocznie trzeba zapisywac sie dobre pol roku przed ciąża [emoji23] ale mam podejsc w przyszlym tygodniu pogadac z ktoryms gin to pewnie mnie wcisnie [emoji14]
ja jak byłam to były na grudzien xD
ale mozna było sie dostać tego samego dnia tylko trzeba odstac swoje w kolejce :D
a na nastepne normalnie juz zapisuja.

ja jak byłam to były na grudzien xD
ale mozna było sie dostać tego samego dnia tylko trzeba odstac swoje w kolejce :D
a na nastepne normalnie juz zapisuja.
No wiadomo ze mozna szybciej sie dostac [emoji6] musze tam isc juz po pierwszej wizycie u mojej gin, i tak maja obowiazek przyjac w ciagu 7dni to w razie co nie wyjde dopóki nie znajda mi terminu [emoji6]

reklama
Do góry