reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Na początku ciąży lekarz mi kazał zrobić progesteron i powiedział,że jak będzie poniżej 20 to duphaston 3x1. I był 18,25, więc od początku na duphastonie, później kilka tygodni jeszcze z luteiną dodatkowo i w 18tc odstawiłam duphaston.
@ilonaz najlepiej zrób sobie progesteron w 21-22dc ,wtedy będzie najbardziej miarodajny na drugą fazę cyklu. Albo wraz z bętą, bo wierzę,że @ nie przyjdzie [emoji110]
To już przegapiłam, bo 23dc :( ale rzeczywiście tak zrobię przy następnym cyklu.

Ciesze się :) z tego co pisałas masz swietnego lekarza wiec gdyby cos było nie tak to juz byś leżała w szpitalu. Młoda już kopie ? Jeśli tak to w miare wiesz że jest ok. I mi w poprzedniej ciazy jeszcze bol bioder dokuczał bo sie rozchodziły więc wszystko przed nami :p

Tak, mała daje już o sobie znać i czasem potrafi to robić dosx mocno [emoji846][emoji846] jak jest spokojna i się nie rusza dłuższy czas to zamieniam się normlanie w radar i czekam a się malutka poruszy. Mi bardziej dokucza ból kręgosłupa. A Ty chyba jesteś na podobnym etapie ciąży, tez chyba lutowka [emoji846][emoji846] wiesz już kto Ci rośnie pod serduchem ? [emoji7]

Staram się nie nastawiać owu była jakoś w 13-14 dc czekam te 5 dni ale nie jest to proste
Ja wiem ze to nie jest proste. Mi akurat nie musisz tego mowic[emoji57] ale jesli jestes w ciazy to rowniez będziesz za te 5 dni i dodatkowo za 5dni mozesz juz zobaczyc porzadna kreske a nie po raz kolejny doszukiwac sie jakichs cieni.

reklama
Do góry