martoosia04
Fanka BB :)
@Migdalove dawaj znać proszę jeśli będziesz mogła co i jak tam u Was.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz mi mówił, że może nawet być widać dopiero by 3000Przy 1200 widać pęcherzyk
Jestem już na sali. Ciąży nie widać nigdzie, lekarz mówi, że mogło dojść późno do owulacji i ma prawo się jeszcze do tygodnia pojawić. Jestem załamana... W razie jakby się pojawiła poza macica skierują mnie do innego szpitala z lepszym sprzętem tam mogą mi usunąc ciąże pozamaciczną farmakologicznie. Jestem na sali sama... Ciągle płaczę...
Jejku co się stało? Czy to tylko badanie kontrolne??Mam skierowanie do szpitala, robię sobie zakupy żeby mieć co zjeść i się napić i jadę na szpital.
Jejku musi być dobrze!!! Jeśli lekarz nie widział nic w jajnikach i poza to jest jeszxze duza szansa na normalna ciąże!!!Jestem już na sali. Ciąży nie widać nigdzie, lekarz mówi, że mogło dojść późno do owulacji i ma prawo się jeszcze do tygodnia pojawić. Jestem załamana... W razie jakby się pojawiła poza macica skierują mnie do innego szpitala z lepszym sprzętem tam mogą mi usunąc ciąże pozamaciczną farmakologicznie. Jestem na sali sama... Ciągle płaczę...
Jejku co się stało? Czy to tylko badanie kontrolne??
No u Ciebie może być inaczej. Ja napisałam z własnego doświadczenia... wierze ze u Ciebie się pokaze!Lekarz mi mówił, że może nawet być widać dopiero by 3000
Kurza twarz.... To oni nie są w stanie w razie czego teraz tej ciąży "poszukać" czy nie masz jej gdzieś indziej kompletnie nie znam tematu i nie wiem jakie jest postępowanie w razie czego. Szansach też jest ze lada moment pojawi się ten prawidłowy pęcherzyk w macicy, oby tak było!!! Puki co postaraj sie chociaż tak bardzo nie stresować bo możesz tym też sobie zaszkodzić, trzymam kciuki mocno!Jestem już na sali. Ciąży nie widać nigdzie, lekarz mówi, że mogło dojść późno do owulacji i ma prawo się jeszcze do tygodnia pojawić. Jestem załamana... W razie jakby się pojawiła poza macica skierują mnie do innego szpitala z lepszym sprzętem tam mogą mi usunąc ciąże pozamaciczną farmakologicznie. Jestem na sali sama... Ciągle płaczę...