reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jestem już na sali. Ciąży nie widać nigdzie, lekarz mówi, że mogło dojść późno do owulacji i ma prawo się jeszcze do tygodnia pojawić. Jestem załamana... W razie jakby się pojawiła poza macica skierują mnie do innego szpitala z lepszym sprzętem tam mogą mi usunąc ciąże pozamaciczną farmakologicznie. Jestem na sali sama... Ciągle płaczę...

Jestem już na sali. Ciąży nie widać nigdzie, lekarz mówi, że mogło dojść późno do owulacji i ma prawo się jeszcze do tygodnia pojawić. Jestem załamana... W razie jakby się pojawiła poza macica skierują mnie do innego szpitala z lepszym sprzętem tam mogą mi usunąc ciąże pozamaciczną farmakologicznie. Jestem na sali sama... Ciągle płaczę...

Daj sobie ten tydzień czasu. Na pewno dzidziolek ładnie się rozwija. Beta ślicznie urosła. Po prostu musi podrosnąć by się mamusi zaś pokazać jako fasolka. Ja wierzę, że będzie dobrze. Smutkiem i stresem maluchowi nie pomożesz.

Jejku musi być dobrze!!! Jeśli lekarz nie widział nic w jajnikach i poza to jest jeszxze duza szansa na normalna ciąże!!!

Kurza twarz.... To oni nie są w stanie w razie czego teraz tej ciąży "poszukać" czy nie masz jej gdzieś indziej :( kompletnie nie znam tematu i nie wiem jakie jest postępowanie w razie czego. Szansach też jest ze lada moment pojawi się ten prawidłowy pęcherzyk w macicy, oby tak było!!! Puki co postaraj sie chociaż tak bardzo nie stresować bo możesz tym też sobie zaszkodzić, trzymam kciuki mocno!

reklama
Do góry