Malaga00
Fanka BB :)
PreglifeCo to za aplikacja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PreglifeCo to za aplikacja?
Dzięki [emoji4]Preglife
Jeśli krwawienie się nie rozkręci (czego Ci zycze) to koniecznie, bo może być niedomoga lutealna, jeśli jest ciąża. Jeśli jednak nic z tego to poczekaj i w 22 dc zbadaj progesteron. Tak czy inaczej wizyta u gina, jeśli masz podejrzenie ciąży biochemicznejDzieki za wskazowke. A czy jest sens robic progesteron albo cos innego we czwartek skoro i tak ide pobrac krew? Podejrzewam u siebie slabe endometrium bo mam rkotkie i slabe miesiaczki.
Jeśli krwawienie się nie rozkręci (czego Ci zycze) to koniecznie, bo może być niedomoga lutealna, jeśli jest ciąża. Jeśli jednak nic z tego to poczekaj i w 22 dc zbadaj progesteron. Tak czy inaczej wizyta u gina, jeśli masz podejrzenie ciąży biochemicznej
Co prawda nie jestem lekarzem ale ja bym leciała do gina zaraz po krwawieniu,niech sprawdzi Twoje endometrium czy się oczyscilo ładnie, i poproś o skierowanie na progesteron i podpytaj w którym dniu najlepiej zrobić przy takich krótszych cyklach. Fajnie też jakbyś sprawdziła około 20dc jak wygląda twoje endometrium,czy ładnie przyrasta że swojej strony polecam migdały w dużych ilościachKrwawienie sie juz calkiem rokrecilo, leje sie ze mnie Myslisz, ze progestoron w 22 dc bedzie ok jezeli moje cykle trwaja 24-25 dni czy pojsc troche szybciej? I jak myslisz do gina kiedy sie wybrac? Zaraz po krwawieniu?
Co prawda nie jestem lekarzem ale ja bym leciała do gina zaraz po krwawieniu,niech sprawdzi Twoje endometrium czy się oczyscilo ładnie, i poproś o skierowanie na progesteron i podpytaj w którym dniu najlepiej zrobić przy takich krótszych cyklach. Fajnie też jakbyś sprawdziła około 20dc jak wygląda twoje endometrium,czy ładnie przyrasta że swojej strony polecam migdały w dużych ilościach
Ps. Głowa do góry, bo najważniejsze to działać i nie czekać bezczynnie w rozpaczy,że znów się nie udało możesz być właśnie w pierwszym tygodniu ciąży, więc uśmiechnij się
Nie ma za co [emoji4] trochę też już próbowałam, więc doradzę jak mogę.Dziekuje Ci za pomoc! Masz racje, trzeba sprawdzic czy sie oczysci koniecznie ech Kupie sobie migdaly Wczoraj kupilam tabletki z niepokalankiem i dopiero po zakupie przeczytalam, ze w ciazy nie mozna wiec nie wzielam... Ale chyba lepiej najpierw zbadac ten progesteroni skonsultowac z lekarzem zanic zdecyduje sie chocby na niepokalanka.