reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Niektorzy zle znosza poranie krwi, ja prawie zawsze mdleje... Wiec najpierw zdecydowalam sie na Clearblue.
Ja również mdleje, prawie zawsze, ale i tak bym nie kupiła bo tak naprawdę wynik hcg nic nie wnosi, widełki do każdego tygodnia są bardzo duże.... Dla mnie test to tylko informacja czy ciąża jest czy nie, jaki tydzień to powie tak naprawdę dopiero badanie usg

reklama
No właśnie ja też jestem i nie wiem komu mówić w którym tygodniu jestem [emoji23] Szybko leci ;o a dopiero co się dowiedziałam o ciąży a tu już tak szybko śmiga [emoji7] Ojej ale zazdroszczę, już taka starsza ciąża [emoji7] Ja tu taki pyrteczek 3 miesiąc chyba, a Ty już 5 miesiąc [emoji7] Wybił Ci już brzuszek? Bo podobno tak właśnie 4/5 już coś widać [emoji9]
Wybił:) właśnie tak od tygodnia nie da się już ukryć. Co więcej... synek biega chyba tak w środku, bo już czuję takie kopniaczki urocze :)

Czesc dziewczyny. Nie odzywalam sie bo jest mi ciezko od kilku dni :( Okres mial byc we wtorek lub srode tydzien temu ale nie pojawil sie. Test zrobilam w srobe i byl slabiutki cien, powtorzylam we czwartek ale dalej blado. W piatek zrobilam dwa testy innej firmy, miedzy innymi wlasnie elektroniczny ClearBlue ktory pokazal ciaze i 1-2 tyg od zaplodnienia. Na tradycyjnym dalej tylko cien. Mialam obawy, ze te cienie nie ciemnieja... Potem jeszcze pare paskowych(kupilam jakis czas temu 30 testow wiec mam ich pod dostatkiem...), no ale dalej tylko cienie. Przez wszystkie te dni mialam bole podbrzusza. Wczoraj tempka temperatura poszla ponizej linii odrobine, test dalej pokazywal cien ale bledszy niz te z czwartku, piatku, juz praktycznie ledwo widoczny. Zaczelam godzic sie z mysla, ze to pewnie ciaza biochemiczna. Umowilam sie na bete na dzis(nie mieszkam w PL, tutaj niestety trzeba umawiac sie do labu). Dzis rano dostalam krwawienia... Postanowilam jednak nie rezygnowac z bety i sprawdzic poziom. We czwartek mam umowiona jeszcze jedna bete, beda widziec pewnie jak spada :(
Ja bym sprawdziła progesteron na Twoim miejscu. Jeśli krwawienie się rozkręci to pod koniec cyklu po prostu.

reklama
Do góry