reklama
Dużo zdrówka :*Tak dla kobiet w ciąży antybiotyk, osłonę, tantum verde do psikania i paracetamol
Malaga00
Fanka BB :)
Dziękuję [emoji45] eh mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Masakra jestem tak załamana już [emoji24] Jeszcze właśnie na pogotowie jechaliśmy w nocy i babki z pretensjami jakimiś do mnie... Że mogłam sobie szybciej przyjechać a nie w nocy, że na co ja czekałam, że już dawno bym brała leki... A prawda jest taka, że to zaczęło się szybko i nagle i każdy mi wmawiał, że o że to przez ciążę i to normalne. Czwartek wieczór nagle gorączka, trzymało mnie cały piątek i w nocy teraz już obrzęk gardła... I tak szybko zareagowałam, bo nie podobało mi się to, że nie spada gorączka i że jeszcze mam obrzęk w gardle i te wymioty, osłabienie. No i oni do mnie z jakimiś pretensjami... Do kobiety w ciąży a lekarka też nie miła, ja cała zestresowana pytam się czy będzie dobrze i jakieś dziwne odpowiedzi...Dużo zdrówka :*
ForgetMeeNot
Trzymajcie kciuki, idę powtórzyć betę. Ale chyba powinno coś przyrosnąć bo testy wyglądają tak: Zobacz załącznik 893651
Kochana, to będzie formalność [emoji846] przyrosło ładnie na pewno [emoji846]
Najważniejsze że masz leki. Teraz już będzie coraz lepiej. Nie przejmuj się tymi lekarzami oni zawsze są nie mili jak mają coś zrobić i zawsze z laską podchodzą do pacjenta. Teraz dużo odpoczywaj :*Dziękuję [emoji45] eh mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Masakra jestem tak załamana już [emoji24] Jeszcze właśnie na pogotowie jechaliśmy w nocy i babki z pretensjami jakimiś do mnie... Że mogłam sobie szybciej przyjechać a nie w nocy, że na co ja czekałam, że już dawno bym brała leki... A prawda jest taka, że to zaczęło się szybko i nagle i każdy mi wmawiał, że o że to przez ciążę i to normalne. Czwartek wieczór nagle gorączka, trzymało mnie cały piątek i w nocy teraz już obrzęk gardła... I tak szybko zareagowałam, bo nie podobało mi się to, że nie spada gorączka i że jeszcze mam obrzęk w gardle i te wymioty, osłabienie. No i oni do mnie z jakimiś pretensjami... Do kobiety w ciąży a lekarka też nie miła, ja cała zestresowana pytam się czy będzie dobrze i jakieś dziwne odpowiedzi...
ForgetMeeNot
Dziękuję [emoji45] eh mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Masakra jestem tak załamana już [emoji24] Jeszcze właśnie na pogotowie jechaliśmy w nocy i babki z pretensjami jakimiś do mnie... Że mogłam sobie szybciej przyjechać a nie w nocy, że na co ja czekałam, że już dawno bym brała leki... A prawda jest taka, że to zaczęło się szybko i nagle i każdy mi wmawiał, że o że to przez ciążę i to normalne. Czwartek wieczór nagle gorączka, trzymało mnie cały piątek i w nocy teraz już obrzęk gardła... I tak szybko zareagowałam, bo nie podobało mi się to, że nie spada gorączka i że jeszcze mam obrzęk w gardle i te wymioty, osłabienie. No i oni do mnie z jakimiś pretensjami... Do kobiety w ciąży a lekarka też nie miła, ja cała zestresowana pytam się czy będzie dobrze i jakieś dziwne odpowiedzi...
Czasami to mam ochotę niektórych lekarzy dosłownie utłuc. Zero empatii i jeszcze jakieś pretensje. Jakby kazdy miał wiedzę medyczna. Nie dewlnerwuj sie. Weź leki i leż. Nic nie rób, odpoczywaj. Mam nadzieje, ze masz zwolnienie.
ForgetMeeNot
26dc, okresu narazie nie widać, ale pewnie jeszcze przyjdzie narazie nie testuje, bo szkoda testu wątpię w powodzenie w tym cyklu no chyba, że do poniedziałku nie przyjdzie to wtedy zatestuje
[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Zmijka25
Cóż za wredne babska. Nic nie pomyślą? Tylko aby dowalić człowiekowi... Kuruj się i będzie wszystko dobrze!!Dziękuję [emoji45] eh mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Masakra jestem tak załamana już [emoji24] Jeszcze właśnie na pogotowie jechaliśmy w nocy i babki z pretensjami jakimiś do mnie... Że mogłam sobie szybciej przyjechać a nie w nocy, że na co ja czekałam, że już dawno bym brała leki... A prawda jest taka, że to zaczęło się szybko i nagle i każdy mi wmawiał, że o że to przez ciążę i to normalne. Czwartek wieczór nagle gorączka, trzymało mnie cały piątek i w nocy teraz już obrzęk gardła... I tak szybko zareagowałam, bo nie podobało mi się to, że nie spada gorączka i że jeszcze mam obrzęk w gardle i te wymioty, osłabienie. No i oni do mnie z jakimiś pretensjami... Do kobiety w ciąży a lekarka też nie miła, ja cała zestresowana pytam się czy będzie dobrze i jakieś dziwne odpowiedzi...
Do mnie baba z pretensjami że źle i za krótko uciskałam po poprzedniej becie (siniak mi wyszedł) i że ona mi nie pobierze, że druga ręka jakąś słabą żyłę ma. No cuda wianki. Życzyłam jej miłego dnia i lepszych żył na koniec wizyty [emoji23][emoji23][emoji23]
Malaga00
Eh dokładnie. Najgorsze, że ja wszystko zwracam i jest ciężko [emoji45] eh. Lekarze u mnie to koszmar szczególnie na pogotowiu, kiedyś jeździłam na zastrzyki bo miałam bardzo bolesne miesiączki, godzina a ja już na pogotowiu bo mi rozrywało macice. Ja na tym pogotowiu wymiotowałam, płakałam a one mi kazały sobie po pokojach lekarza sobie szukać bo dziś mnie już nikt nie przyjmieNajważniejsze że masz leki. Teraz już będzie coraz lepiej. Nie przejmuj się tymi lekarzami oni zawsze są nie mili jak mają coś zrobić i zawsze z laską podchodzą do pacjenta. Teraz dużo odpoczywaj :*
reklama
ForgetMeeNot
Cóż za wredne babska. Nic nie pomyślą? Tylko aby dowalić człowiekowi... Kuruj się i będzie wszystko dobrze!!
Do mnie baba z pretensjami że źle i za krótko uciskałam po poprzedniej becie (siniak mi wyszedł) i że ona mi nie pobierze, że druga ręka jakąś słabą żyłę ma. No cuda wianki. Życzyłam jej miłego dnia i lepszych żył na koniec wizyty [emoji23][emoji23][emoji23]
Mi ostatnio pobrali krew w zła probówkę, zapłaciłam normlanie za badanie. Czekałam cały dzień na wyniki bo było mi potrzebne na wizytę i dopiero jak zadzwoniłam to mnie łaskawie poinformowali, ze pani e labo się pomyliła i z tej probówki to oni pełnej morfologii nie zrobią. I ze mam jeszzcze raz przyjść!!!! Tak mnie wkurzyli, ze maskara... powiedziałam babie, ze może ona czerpie przyjemność z wkłuwaniu się w żyłę ja natomiast należę raczej do normalnych osób i jest to raczej przyjemność dość wątpliwa. Przepraszała mnie, ale co mi z jej przepraszam jak musiałam jechać jeszcze raz po 18. Wynik miałam w 5 minut. Niestety naleze do osób, które nienawidzą, nieznoszącym pobierania krwi....