ForgetMeeNot
Fanka BB :)
@ForgetMeeNot @Ka.2606 @Ann89 dziękuję dziewczyny, oby tak było aczkolwiek marne szanse bo tak jak mniej więcej stawiam na oko, kiedy była owu to przytulanki były w tym czasie raz a reszta to już w okresie niepłodnym raczej choć to takie wróżenie z fusów, bo tak na prawdę nie wiem kiedy ta owu była i czy w ogóle była
@ForgetMeeNot czytałam, że u Ciebie już 17 tydzień leci aż nie mogę uwierzyć, że jeszcze chwila i będziesz na półmetku. No i prawdopodobnie dziewczynka, tak? [emoji173]️ Cieszę się, że maleństwo dobrze się rozwija. A jak tam ty? Jak samopoczucie?? Jak powrót do pracy po zwolnieniu??
Tak, u mnie już 17 tydzień leci. Tez jestem w szoku, ze tak szybko. Zaraz połówkowe po urlopie. Ostatnio jak byłam to powiedział mi, ze najprawdopodobniej dziewczynka ale potwierdzi mi we wrześniu. Może przed połówkowi jeszcze bo idę do niego 08.09 przed wylotem zeby dał mi oficjalnie zielone światło [emoji846]
Po zwolnieniu pierwsze dni były dość ciężkie [emoji846] teraz jestem już w rytmie pracy wiec jest ok, chociaż faktycznie bardziej się mecze i czuje, ze wydolność niestety nie ta [emoji846] ale generalnie czuje się ok [emoji846] Brzuchol mam już taki, ze hoho [emoji846] nie da się ukryć w żaden sposób już [emoji16]
A Ty jak się czujesz? [emoji846] trzymam kciuki zeby ten jeden raz wystarczył i żebyś zobaczyła II przecudowne kreseczki