gosia1991
Fanka BB :)
Dziękuję za cierpliwość :d Niby Dorosła kobieta,a trzeba tłumaczyć jak dzieckuOstatniej Miesiączki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za cierpliwość :d Niby Dorosła kobieta,a trzeba tłumaczyć jak dzieckuOstatniej Miesiączki
W instrukcji masz ladnie opisane co oznacza wynik testu.
Moj byl taki w 13dpo czyli na 4dni przed @
2-3 to 4-5 tydzień i beta ci to pokrywa.
Ja mialam wynik 1-2 i wychodzil 3-4 tydz beta najpierw 41 potem 116 tez pokryla sie z testem.
Tak to jest jak się nie czyta wszystkiego w ulotce, dzięki wielkie ;* Ja mam cykle różne, od 28 do 33 dni(kiedyś aż 65 dni był cykl)W instrukcji masz ladnie opisane co oznacza wynik testu.
Moj byl taki w 13dpo czyli na 4dni przed @
2-3 to 4-5 tydzień i beta ci to pokrywa.
Ja mialam wynik 1-2 i wychodzil 3-4 tydz beta najpierw 41 potem 116 tez pokryla sie z testem.
Nie w każdej, ja kupiłam u nas w tesco w aptece za 36,99 zł. Sądziłam,że droższe są.Ile kosztuje ten test i czy jest w każdej aptece??
Podchodzę do tego badania z dystansem, wolę się nie napalać na pozytywny wynik. Rano i tak od razu zrobię test, bo jestem i tak ciekawa.@Migdalove trzymam kciuki za jutrzejszą betę
Gosia,a ile u was czeka się na wynik ?Podchodzę do tego badania z dystansem, wolę się nie napalać na pozytywny wynik. Rano i tak od razu zrobię test, bo jestem i tak ciekawa.
Są w ten sam dzień, koło 17.Gosia,a ile u was czeka się na wynik ?
Nie w każdej, ja kupiłam u nas w tesco w aptece za 36,99 zł. Sądziłam,że droższe są.