reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Źle przeczytałam hehe ostatnia miałam 1 sierpnia a mam dostać pomiędzy 26 a 28 sierpnia @ oczy mi się zaszklily ...
Więc jak masz dostać za 4-6 dni dopiero to albo poczekaj i zrób w dniu miesiączki,albo Beta :) Objawy jakieś masz ?:) Ja tylko miałam i jeszcze mam to bół brzucha jak na @,a teraz rano(lub noc) biegunka.Jednej nocy nie spałam bo mnie ciągło w podbrzuszu A z soboty na niedzielę po stosunku plamienia i już sądziłam,że to okres. W poniedziałek wielka krecha była już ;)

Ale czego różnicy? Wybacz już mi oczy niedowidzą xd
U mnie byłoby tak dzisiaj ;)
hjgjg.PNG

Załączniki

• hjgjg.PNG
    hjgjg.PNG
    12,9 KB · Wyświetleń: 190
To prostsze niż Ci się wydaje. [emoji846] Serio. Ja użyłam aplikatora raz i stwierdzam, ze bezpieczniej się czułam jak robiłam to własnoręcznie [emoji846]
A efekty uboczne luteiny, no cóż. Trzeba sobie z tym radzić. Nie wiem czy Ci lekarz mowil, ze zaaplikuj sobie raz na jakiś czas lactovaginal zeby Ci się infekcja nie zrobiła, przy luteinie niestety to wręcz pewniak a lepiej teraz lactovaginal niż potem inne leki. Chciaz u mnie i tak skończyło się na Pimafucinie, a oczyszczanie się z tego to dopiero jest wesołe [emoji846]
Oj nie uprzedzil mnie. Bez recepty to jest? Bezpieczne w ciąży ?

reklama
Ja to się boję,że na USG nic nie będzie jeszcze, mam we wtorek lekarza. Wczoraj jeszcze nic nie było. Mówił,że wszystko zwiastuje na ciąże i jakiś płyn jest co zarodek rośnie,ale za kija nie pamiętam jak to się nazywa.

Do góry