D
Deleted member 182168
Gość
O kurcze to tanio jak na Warszawę, jedna dziewczyna pisała tutaj, ze w Wa-wie płaciła ok 50zł.
Może tez zależy od miejsca grochow nie jest dosyć drogim rejonem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurcze to tanio jak na Warszawę, jedna dziewczyna pisała tutaj, ze w Wa-wie płaciła ok 50zł.
Widzę po suwaczku, że u nas 3 dni różnicy.Spokojnie, to już ta godzina haha![]()
![]()
Więc jak masz dostać za 4-6 dni dopiero to albo poczekaj i zrób w dniu miesiączki,albo BetaŹle przeczytałam hehe ostatnia miałam 1 sierpnia a mam dostać pomiędzy 26 a 28 sierpnia @ oczy mi się zaszklily ...
Ale czego różnicy? Wybacz już mi oczy niedowidzą xdWidzę po suwaczku, że u nas 3 dni różnicy.![]()
U mnie byłoby tak dzisiajAle czego różnicy? Wybacz już mi oczy niedowidzą xd
Ooo kochana to sie niezle musisz meczyc.. Koniecznie odwiedz specjalistę.Nie mogę w prywatnej wysłać więc kto bardzo wrażliwy to z góry przepraszam [emoji29]Zobacz załącznik 890713
aaa :* a ja mam na tel dwie apki PREGLIFE i Flo(na okres miałam), to w p. pisze żę jestem 4+6, a flo 5 tydzień i 6 dzień ;/ Więc nie wiem już jak to jest.Który masz już dzień cyklu?U mnie byłoby tak dzisiaj![]()
Oj nie uprzedzil mnie. Bez recepty to jest? Bezpieczne w ciąży ?To prostsze niż Ci się wydaje. [emoji846] Serio. Ja użyłam aplikatora raz i stwierdzam, ze bezpieczniej się czułam jak robiłam to własnoręcznie [emoji846]
A efekty uboczne luteiny, no cóż. Trzeba sobie z tym radzić. Nie wiem czy Ci lekarz mowil, ze zaaplikuj sobie raz na jakiś czas lactovaginal zeby Ci się infekcja nie zrobiła, przy luteinie niestety to wręcz pewniak a lepiej teraz lactovaginal niż potem inne leki. Chciaz u mnie i tak skończyło się na Pimafucinie, a oczyszczanie się z tego to dopiero jest wesołe [emoji846]
Też mam Preglife i pokazuje mi 5tc czyli 4+3aaa :* a ja mam na tel dwie apki PREGLIFE i Flo(na okres miałam), to w p. pisze żę jestem 4+6, a flo 5 tydzień i 6 dzień ;/ Więc nie wiem już jak to jest.