Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam ochotę już jechać na betę i wiedzieć na 100% czy ciąża jest czy będzie @. Ale w sumie myślę sobie tylko, że jeśli mam dostać @ a pojadę na pobranie krwi to wtedy niepotrzebnie narobie sobie nadziei, stracę czas. Tak to poczekam te parę dni, może zdążę zrobić test i jak test wyjdzie pozytywny to od razu na betę.Kto testuje 28 ? Ja już bym chciała wiedzieć , straszny niecierpliwiec jestem :/
Ja już bym dawno zatestowalaTeż mam ochotę już jechać na betę i wiedzieć na 100% czy ciąża jest czy będzie @. Ale w sumie myślę sobie tylko, że jeśli mam dostać @ a pojadę na pobranie krwi to wtedy niepotrzebnie narobie sobie nadziei, stracę czas. Tak to poczekam te parę dni, może zdążę zrobić test i jak test wyjdzie pozytywny to od razu na betę.
Ja robiłam testy już w sumie dwa, jeden z ledwo ledwo widocznym cieniem, drugi biały, ale myślę, że w tym cyklu miałam później owulację więc nawet jeśli się udalo, to mogły wtedy wyjść negatywne. Mogło dojść do implantacji dopiero jakoś między 17.08 a dzisiaj. Albo się nie udało.Ja już bym dawno zatestowala
piękna beta. GratulacjeSa wyniki
Testy wyslane przed 12 takze powinny jeszcze dzis wybyc w podrozChyba ja, mam nadzieję, że zdążę zatestować w tym tygodniu, że nie dostanę @.
Mam nadzieję, że zdąże zatestować i będą to dwie kreseczki.Testy wyslane przed 12 takze powinny jeszcze dzis wybyc w podroz
Też mam taka nadzieję!Mam nadzieję, że zdąże zatestować i będą to dwie kreseczki.
Kiedy masz mieć okres?Ja robiłam testy już w sumie dwa, jeden z ledwo ledwo widocznym cieniem, drugi biały, ale myślę, że w tym cyklu miałam później owulację więc nawet jeśli się udalo, to mogły wtedy wyjść negatywne. Mogło dojść do implantacji dopiero jakoś między 17.08 a dzisiaj. Albo się nie udało.