Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja miałam okrutną ochotę na sajgonki. Brzuch cały czas boli na @ ale jeszcze do tego stres. No i piersi mnie bolą.U mnie dziś zgaga i mdłości, a co u Was?[emoji23]
Może nie na @ [emoji57] mnie też cały czas boli i piersi okresowo, ale z dziwnych symptomów to kłuje mnie momentami lewy jajnik i to dość mocno. A z niego miałam owu. Miałam się nie nakręcać i masz babo placek [emoji3]Mnie zgaga od wczoraj meczy okrutnie ale u mnie to norma raz na jakis czas [emoji6]
I juz mnie brzuch zaczyna bolec jak na @...
A to zawsze tak jest. Niby cały cykl na luzie ale pod koniec napięcie i oczekiwanie.Może nie na @ [emoji57] mnie też cały czas boli i piersi okresowo, ale z dziwnych symptomów to kłuje mnie momentami lewy jajnik i to dość mocno. A z niego miałam owu. Miałam się nie nakręcać i masz babo placek [emoji3]
Aa ty jestes przy koncowce cyklu to wiadomo ze nakrecanie sie nieuniknione [emoji13] trzymam kciuki zeby te bole i klucia byly nie na @ [emoji6]Może nie na @ [emoji57] mnie też cały czas boli i piersi okresowo, ale z dziwnych symptomów to kłuje mnie momentami lewy jajnik i to dość mocno. A z niego miałam owu. Miałam się nie nakręcać i masz babo placek [emoji3]
Mam nadzieję, że to przeczucie się sprawdzi. A jeśli chłopak, to wiesz...do 4 razy sztuka [emoji3]U mnie dziś cały dzień kłucie jajników. Takie na zmianę czasem. Choć od rana po prawej dość był odczuwalny. Trochę mnie żołądek bolał rano. Teraz boli mnie głowa i wydaje mi się że mam takie ciężkie piersi.
A do tego głupie przeczucie o ciąży. Że udało się zajść, ale niestety nie z dziewczynką tylko chłopcem.
Mam nadzieję, że to przeczucie się sprawdzi. A jeśli chłopak, to wiesz...do 4 razy sztuka [emoji3]
Ja niby też mam przeczucie, ale już takie miewałam więc...