reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny, zastnawia mnie kwestia badań w ciąży typu morfologia, toksoplazmoza, hiv, grupa krwi itd. Jeżeli ciązę prowadzi lekarz prywatny to te wszystkie badania też trzeba robić prywatnie czy dostaje się skierowanie do przychodni?

reklama
mam identcznie. i praca na hali z 50 stopni i zawistn baby ktore ciagle obgaduja za plecami a nieraz nie zauwaza i uslyszy sie conieco.
Mam nadzieje ze uda Ci sie sprawnie tym razem zajsc w ciaze.
Nam Kochana ❤️ Tobie tez tego zycze, by jak najszybciej się udało i co najważniejsze z happy endem ❤️ Jeju ja w życiu nie pragnęłam niczego innego tak mocno, przykre bardzo ze się nie udało z pierwsza ciąża, bo była bardzo długo wyczekiwana, ale mam nadzieje ze los się do mnie jeszcze uśmiechnie ❤️

Dziewczyny, zastnawia mnie kwestia badań w ciąży typu morfologia, toksoplazmoza, hiv, grupa krwi itd. Jeżeli ciązę prowadzi lekarz prywatny to te wszystkie badania też trzeba robić prywatnie czy dostaje się skierowanie do przychodni?
Jesli chodzi sie prywatnie to badania tak samo, lekarz prywatny nie da ci skierowania na badania na nfz.
Chyba ze masz jakis pakiet gdzie badania takie i takie nawet zapisane przez gina prywatnego sa za darmo.
Czesto tez dziewczyny prowadza ciaze u prywatnego i u takiego na nfz zeby wlasnie moc robic normalnie za darmo badania.

Dziewczyny widzicie tu cos? Zobacz załącznik 883174
Czy po prostu ja juz mam jakies urojenia ? [emoji848]

Ja też widzę. Choć nie jestem pewna czy wygląda mi to na kreskę testową czy na jakąś ryskę. Czekam na kolejne testy i zdjęcia! Czuję, że tym razem się udało! :)

W pierwszej ciąży nie chodziłam to i w kolejnej nie zamierzam [emoji6] według mnie to tylko niepotrzebny stres [emoji6] za dużo sie naczytalam jak dziewczyny robily i sie stresowaly bo za maly wynik za maly przyrost itd [emoji6]
Jak beda dwie grube krechy i @ nie bedzie to dopiero po 2-3tygodniach pojde na wizytę [emoji6]

Popieram, cieszę się, że na marcówkach skończyło się "betowanie", bo codziennie czytałam posty typu "Jezu, jezu, zaraz zejdę ze stresu".

@Jotka_Szczotka @Velvetka co tam u Was? Wołam do tablicy! :)

Jesli chodzi sie prywatnie to badania tak samo, lekarz prywatny nie da ci skierowania na badania na nfz.
Chyba ze masz jakis pakiet gdzie badania takie i takie nawet zapisane przez gina prywatnego sa za darmo.
Czesto tez dziewczyny prowadza ciaze u prywatnego i u takiego na nfz zeby wlasnie moc robic normalnie za darmo badania.
Dzięki, tak właśnie myślałam, że prywatnie nie można dostać skierowania na badania na nfz. Ale jeśli chodzi o l4 to prywatny chyba może wypisać?

reklama
Do góry