martoosia04
Fanka BB :)
@Kaamilaaa a mogę wiedzieć dlaczego nie chodzisz na betę? Nie mówię o regularnym sprawdzaniu, ale chyba tę pierwszą betę możesz zrobić dla pewności.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam identcznie. i praca na hali z 50 stopni i zawistn baby ktore ciagle obgaduja za plecami a nieraz nie zauwaza i uslyszy sie conieco.Powiem Ci Kochana, ze od jakiegoś czasu zle sypiam kręcę się w nocy a rano wstaje niewyspana czuje, ze to stres...
od jutra wracam do pracy i ta mysl mnie przeraża...
Najgorsze beda te wszystkie pytania od ludzi, (ale na szczęście chyba? prawdopodobnie mało kto wiedział, ze bylam w ciąży). Mam nadzieje, ze odezwa się do mnie z innej firmy, bo ten zakład w którym ja pracuje to masakra... znowu stres i nerwy... i te baby... zazdrosne, zawistne brr...
Bardzo bym chciała, zeby udało się w najbliższym czasie zajsc w ciąże i zeby juz było dobrze... ciekawe ile teraz mi to zajmie :/ oby nie rok
jeszcze te upały na hali pewnie z 50 stopni, a ja na popołudnie to już w ogóle przerąbane...
Dziewczyny widzicie tu cos? Zobacz załącznik 883174
Czy po prostu ja juz mam jakies urojenia ? [emoji848]
W pierwszej ciąży nie chodziłam to i w kolejnej nie zamierzam [emoji6] według mnie to tylko niepotrzebny stres [emoji6] za dużo sie naczytalam jak dziewczyny robily i sie stresowaly bo za maly wynik za maly przyrost itd [emoji6]@Kaamilaaa a mogę wiedzieć dlaczego nie chodzisz na betę? Nie mówię o regularnym sprawdzaniu, ale chyba tę pierwszą betę możesz zrobić dla pewności.
Ja też mam taki plan. Jeśli pokażą się dwie ładnie widoczne kreseczki, brak @, to myślę, by iść nie wcześniej jak po skończeniu 6tc, co by od razu widać było serduszko i nie musieć niepotrzebnie jeździć na badania.W pierwszej ciąży nie chodziłam to i w kolejnej nie zamierzam [emoji6] według mnie to tylko niepotrzebny stres [emoji6] za dużo sie naczytalam jak dziewczyny robily i sie stresowaly bo za maly wynik za maly przyrost itd [emoji6]
Jak beda dwie grube krechy i @ nie bedzie to dopiero po 2-3tygodniach pojde na wizytę [emoji6]
Też mam taki plan, zobaczymy jak wyjdzie w rzeczywistości [emoji4]Ja też mam taki plan. Jeśli pokażą się dwie ładnie widoczne kreseczki, brak @, to myślę, by iść nie wcześniej jak po skończeniu 6tc, co by od razu widać było serduszko i nie musieć niepotrzebnie jeździć na badania.
A idź po jakiś inny test i porównaj jutro. Jak dla mnie o wiele mocniejsza kreska niż poprzednio.Robiłam dziś test pepino. Kreska słaba ale jest. 3 dni spóźnienia i nadal slaba? Nie powinna być mocniejsza?