reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Gratulacje!!!!!!! Niech to będzie piękny rok dla Was [emoji173]

A ja Was dziewczyny pozdrawiam z wysp Kanaryjskich [emoji7] uciekliśmy i wygrzać i nacieszyć sobą. Oczywiście starania w toku [emoji1] bez testów, bez mieszania temperatury, bez śledzenia dni cyklu [emoji6]

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Na której wyspie jesteś? :) Też chcemy się wybrać w przyszłym tygodniu ale jeszcze ostatecznej decyzji nie podjęliśmy.. ciepło? Na Teneryfie i Gran Canari już byliśmy i teraz myślę o Fuerteventura ale przeraża mnie ten wiatr o którym wszyscy piszą..

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
witam was moje kochane dziś mamy 16dc no i znowu wizyta u gina ciekawe co powie jak tam moje jajeczka:) w srode był już tylko jeden pechezyk (drugi podobno pekl) ten miał 18mm dziś się okarze co nieco ciekawie czy lekarz potwierdzi ze była owulka bo ten z srody taki niby tak niby nie :( już chciałabym zafasolkowac bo po moich ostatnich przeżyciach ( wykryto raka nieinwazyjnego) chciałabym choć ten ostatni raz być mama i marzy mi się chlopiec bo same dziewczyny w domu i mój "M" jest na straconej pozycji:)

A gdzie ta ankieta?
Nie mogę się wbić na wątek tak pędzicie ze nie nadążam

@Migdalove gratuluje nowej pracy, powodzenia!

Ps dopisz do tabelki @10.03

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Ankieta jest na samej górze jak wchodzisz na wątek z poziomu przeglądarki. Jeśli używasz aplikacji BabyBoom to niestety nie widać ankiety. ;)

@Migdalove powodzenia w pracy życzę, super ze ja dostałaś :)
U mnie 26 dc. Nie czuję w ogóle żeby w tym miesiącu się udało. Kilka dni temu pobolewal mnie brzuch i bolała głowa. A teraz się czuje świetnie, A już się bałam, że te 'ciążowe' objawy ubieglomiesieczne to początek pms.
Jeżeli nie uda się w tym miesiącu faktycznie, to opuszczamy starania do maja/czerwca.
Przyznam, że jestem już psychicznie zmęczona. W tym cyklu nie było liczenia, mierzenia temp. Chciałam podejść na luzie i spokojnie czekać na okres, albo testowanie
Ale z tyłu głowy tylko ta myśl.
I 8m bliżej soboty tym większa niecierpliwośc.

No nic, życzę wszystkim miłego dnia! ;*

Odnośnie porodu to u mnie również była planowana CC ze względów okulistycznych. Wszystko się sprawnie potoczyło trochę dochodziłam do siebie po , ale generalnie wspominam pozytywnie cały poród. Czasami się zastanawiam jak by to wyglądało gdybym czekała do akcji porodowej i kiedy urodził by się mój synek :)

Migdalove powodzenia w pracy!

U mnie dzisiaj produktywny dzień kupiliśmy z mężem rolety nowe do sypialni , domowilismy szafek do kuchni bo ciągle mało. A jutro do pracy ale za tydzień zaczynam urlop i więc humor dopisuje

Która testuje w najblizszym czasie ?:)
Jak mnie na oddzial przyjmowali w 39 tc to polozna sie smiala zebym zaciskala nogi i do rana wytrzymała bo rozwarcie sporexP wydaje mi sie ze w ciagu tygodnia bym urodzila sama.
Tyle ze u mnie tez niewydolnosc szyjki była i lecialam na no spie magnezie, luteinie i miałam pessar od 2 trymestru.

Odnośnie porodu to u mnie również była planowana CC ze względów okulistycznych. Wszystko się sprawnie potoczyło trochę dochodziłam do siebie po , ale generalnie wspominam pozytywnie cały poród. Czasami się zastanawiam jak by to wyglądało gdybym czekała do akcji porodowej i kiedy urodził by się mój synek :)

Migdalove powodzenia w pracy!

U mnie dzisiaj produktywny dzień kupiliśmy z mężem rolety nowe do sypialni , domowilismy szafek do kuchni bo ciągle mało. A jutro do pracy ale za tydzień zaczynam urlop i więc humor dopisuje

Która testuje w najblizszym czasie ?:)
W najblizszym czasie ja będę testować :) 27.02 powinnam dostać @ jak nie będzie to 28 lub 29 testuje :)

Jak mnie na oddzial przyjmowali w 39 tc to polozna sie smiala zebym zaciskala nogi i do rana wytrzymała bo rozwarcie sporexP wydaje mi sie ze w ciagu tygodnia bym urodzila sama.
Tyle ze u mnie tez niewydolnosc szyjki była i lecialam na no spie magnezie, luteinie i miałam pessar od 2 trymestru.
Ja idę jutro na betę z tym że nie wiem czy nie będzie za szybko bo będę w 25 dc, owulacja z jednego jajeczna była w 13 dc a z drugiego w 15dc :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

witam dziewczyny w mroźny poniedziałek, cięzko sie szło do pracy :( śniło mi się dzisiaj że byłam w ciązy, i że zauwazyłam to w 9tc - oby to był dobry znak, dziś 16dc, także jeszcze troszkę poczekamy do testu. miłego dnia

reklama
U mnie 3 dc miesiaczka nadal jest oby szybko mineła bo kazdy skurcz przypomina ze w ciąży nie jestem .Trzeci dzien ja i maż bierzemy tabletki z olejem z wiesiołka.siemie lniane teraz juz drugi cykl.to takie dobre produkty ze przy okazji zyskaja wlosy i skora i paznokcie.juz widze wielka poprawe od siemienia lnianego.Do tamtego cyklu podchodzilam spokojniej i dzieki temu nie bylo za duzo łez.lepiej sie nie nakrecac choc to trudne.Bede walczyc o moja coreczke .czuje ze jesli bede miala trzecie dziecko to bedzie to dziewczynka.nawet ma juz imie he he.choc wiadmo chlopiec tez bylby super.trzymam za was kciuki za wasze dobre wyniki beta i 2 kreseczki.migdalove ciezkie dzis warunki pogodowe u nas -17.C .mam nadzieje ze dotarlas do nowej pracy na czasmilego dnia.fajnie ze jestescie

Do góry