reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Cześć Kochane, trzymam kciuki za testujące i gratuluję II tym co już zobaczyły. Jutro wybywamy z M. na urlop, który mam nadzieję, że będzie owocny, bo dziś 10 dc [emoji4] nie robię testów owu, nic nie mierzę, zamierzam się cieszyć wakacjami [emoji16]

Idziecie na żywioł? Super, relaks na pewno pomoże [emoji173]️

reklama
A ja znow mam biegunkę i to jeszcze w pracy :(
Do tego bylam z córką na wycieciu brodawek na pięcie.. Nie wiem kiedy sie pojawiły ale dzis narzekala na bol.. Ja patrze a tam takie zgrubienia jak odciski wielkie

Cześć Kochane, trzymam kciuki za testujące i gratuluję II tym co już zobaczyły. Jutro wybywamy z M. na urlop, który mam nadzieję, że będzie owocny, bo dziś 10 dc [emoji4] nie robię testów owu, nic nie mierzę, zamierzam się cieszyć wakacjami [emoji16]
To udanego urlopu i obys Cie wrocili z niego juz nie w 2:D

Pierwszy cykl jak ja wam zazdroszcze;p Ja juz czuje w sobie taka presję... wiem ze nakladam ją na M... ale chcialabym juz miec kropeczke w sobie... Jestem dzis rozgoryczona bo uwazam ze maz mnie nie rozumie. skoro staramy się to nie ze ja tylko chce i sie staram... on wciaz twierdzi ze chce tylko nie chce jak robot dzien w dzien... tylko dzien w dzien nie ma przytulaskow, teraz mi zalezalo skoro testy owu byly pozytywne.... z nocki dzis wrocil to wrecz uciekl przede mna do drugiego pokoju szybko spac :-D spłoszyłam sobie męża.
czy to jest tak duzo serduszek?
wczorajszy dzien nam wylecial.. ale dzis nie odpuszczę;p ten jeden raz i niech dzieje sie co ma sie dziac. ale wczoraj szyjka byla tak ladnie otwarta... bol jajnika był..dzis nawet nie badalam jeszcze i bolowe ustały..

Heh ;p mój to by się mógł znowu kochać miliard razy i nigdy mu nie jest za dużo ;p
Jak się nie staraliśmy to kochaliśmy się czasem i kilka razy dziennie, a czasem w ogóle ... jak była ochota ;p W cyklu, w którym postanowiliśmy spróbować identycznie i wyszło ;) Od początku ciąży jest dokładnie tak samo, czasem mam nawet wrażenie, że jeszcze częściej ;p Ciekawe jak długo ;p

Heh ;p mój to by się mógł znowu kochać miliard razy i nigdy mu nie jest za dużo ;p
Jak się nie staraliśmy to kochaliśmy się czasem i kilka razy dziennie, a czasem w ogóle ... jak była ochota ;p W cyklu, w którym postanowiliśmy spróbować identycznie i wyszło ;) Od początku ciąży jest dokładnie tak samo, czasem mam nawet wrażenie, że jeszcze częściej ;p Ciekawe jak długo ;p

Korzystajcie i cieszycie się sobą i tą namiętnością :)

Zazdro:) Ja pamietam ze w ciazy mialam sexowstret:p A teraz jak sie staramy to maz tez moze co chwile i na zawolanie hehe

Mój M. też nie ma nic przeciwko ;) jeszcze rok czy półtora roku temu mieliśmy taki kryzys w związku, że kochaliśmy się raz na kilka miesięcy. Zero jakiejkolwiek czułości itp.
Na szczęście problemy się skończyły i teraz jest super między nami.

reklama
Mój M. też nie ma nic przeciwko ;) jeszcze rok czy półtora roku temu mieliśmy taki kryzys w związku, że kochaliśmy się raz na kilka miesięcy. Zero jakiejkolwiek czułości itp.
Na szczęście problemy się skończyły i teraz jest super między nami.
Też mieliśmy taki czas, o dziwo krótko po ślubie. Chyba musieliśmy się dotrzeć [emoji16] teraz nie jesteśmy może wulkanami namiętności ale często się kochamy [emoji4]

Do góry