Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ;* musi być :*Dzięki[emoji5] miałam być sierpniowa mamą , poroniłam w styczniu a teraz ten test....boje się cieszyć...
A poprzedniej straty mi przykro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ;* musi być :*Dzięki[emoji5] miałam być sierpniowa mamą , poroniłam w styczniu a teraz ten test....boje się cieszyć...
Gratuluję kochana! !!Dziewczyny!!!!!
jestem w szoku: 20,6 mlU/ml
mój M. ostrożny, ja ostrożna, ale gdzieś tam w głowie krzyczę: HURAAAA!
i jestem przerażona, bo nie chcę znów stracić ciąży, trzymajcie kciuki za poniedziałek - idę na powtórkę bety, a w czwartek do lekarza, nie odstawiam dupka i modlę się, żeby mój kropek się nie eksmitował i został ze mną jeszcze 8 miesięcy, boję się...
@Kasienka3b bardzo smutne to co spotkało Twoją szwagierkę, bardzo współczuję Waszej rodzinie
Tak to jest to! Gratuluje!Dziewczyny, czy to jest to co myślę? Dzisiaj 25 dzień cyklu , test zrobiłam po południu bo wieczorem biorę ostatni duphaston wiec chciałam sprawdzić choć raczej nadziei nie miałam.....Zobacz załącznik 869995
Ja akurat miałam zapalenie wiec tabletki musiałam mieć dopochwowe. Musiałam się powstrzymaćU mnie to chyba nie przejdzie 12 dni bez seksu
Wszystkim dziewczynom, które w ostatnich dniach i dzisiaj zobaczyły dwie kreski serdecznie gratuluje Rośnijcie sobie zdrowo i cieszcie się ciąża