reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Laski. Dzosiaj 9dpo mok test:
1519380245-1e55a4b4c3669cf0-aaaaaa.jpeg

Zdjecie zrobione 5 min po.nasikaniu, lekko przyciemnione bo noe umiem tego uchwycic moim.marnym aparatem.. czy ktoras widzi to co ja?
Nie robie sobie nadzieji, test zrobilam tylko dtalego ze jestem przeziebiona i cos mnie tchnelo, zeby zatestowac zanim.wezme leki...

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Widzę! [emoji8] trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama

Zdjecie zrobione 5 min po.nasikaniu, lekko przyciemnione bo noe umiem tego uchwycic moim.marnym aparatem.. czy ktoras widzi to co ja?
Nie robie sobie nadzieji, test zrobilam tylko dtalego ze jestem przeziebiona i cos mnie tchnelo, zeby zatestowac zanim.wezme leki...

Jest cień! Super! [emoji813] Po cichu gratuluję i mam nadzieję, że będzie już tylko coraz ciemniejsza kreska. [emoji813]

Jest cień! Super! [emoji813] Po cichu gratuluję i mam nadzieję, że będzie już tylko coraz ciemniejsza kreska. [emoji813]
Kochana caly czas mam w glowie Twoj pozytywny test, ktory okazal sie pomylka i narazie nawet nie mysle o tym, ze to moZe byc ciaza.
Ale jesli sie okaze, ze tak to bedzie az smieszne- co miesiac maratony, testy owu, temperatury, i inne pierdoly, seks na zawolanie. A w tym cyklu tylko jedno bzykanko dzien lun dwa przez owu ;) nawet nie mielismy sie starac przez zabieg Michala, ale gin powiedzial ze takipiekny pecherzyk to szkoda nie sprobowac.

Hej dziewczyny u mnie dzis temperatura 37,1.dzis 13 dpo test robilam rano o 6 i biel wizira ale o 3 w nocy bylam w toalecie.nie wiem czy to ma znaczenie? od 2 dni nie biore dupka .piersi bola nadal czekam na france@.na tescie po paru godzinach nowu lekko rozowa kreska ale to sie nie liczy.wiem o tym.mi po13 dpo owu nie widac innym po 10 widac .tak wiec nadzieii nie ma.jutro bede w rossmanie kupie pozadny test pink ten o czulosci 10 cos tam.tak dla czystego sumienia w niedziele zrobie pozadnym testem bo te moje to jakies tanie sa.kurcze ryczec sie chce.tonący łapie sie brzytwy.chyba ten Duphaston daje takie objawy ciazowe.tak mi smutno .trzymam za was kciuki .

dzisiaj jadę na mała imprezkę urodzinową, pewnie alkohol będzie się lał strumieniami...Jestem w 21 dniu cyklu, 7-8 dni po owulacji. Myślicie ze moge tez trochę się napic? ciagnie mnie lekko podbrzusze dzisiaj i takie dziwne skurcze przechodza ale nie wiem czy nie śrwiruję zbytnio, wiecie jak to jest, po takim czasie to z kazdej strony szuka się objaw ciazy ;) z testu pewnie nic nie wyjdzie, na betę nie mam czasu a poza tym pewnie i tak byłoby za szybko. Nie mam juz pomysłu by tłumaczyc sie ze nie chce alkoholu, ostatnio co do nich jedziemy to ja nie chce pic a nie wiedzą ze staramy się o dzidzię. Świruję? czy Wy tez nie piłybyście na moim miejscu? Czytałam ze przy zagniezdzeniu alkohol nie wskazany w zadnej ilosci..

Kochana caly czas mam w glowie Twoj pozytywny test, ktory okazal sie pomylka i narazie nawet nie mysle o tym, ze to moZe byc ciaza.
Ale jesli sie okaze, ze tak to bedzie az smieszne- co miesiac maratony, testy owu, temperatury, i inne pierdoly, seks na zawolanie. A w tym cyklu tylko jedno bzykanko dzien lun dwa przez owu ;) nawet nie mielismy sie starac przez zabieg Michala, ale gin powiedzial ze takipiekny pecherzyk to szkoda nie sprobowac.

Kochana, nie przejmuj się moim testem. Ja mam po prostu z testami pecha. ;) Będzie dobrze. [emoji8]

Daga a co ja pisałam o odpuszczonych cyklach [emoji23]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Hura !!! Super wiadomość [emoji5]. Gratulacje [emoji5]. Będzie dobrze i kolejne testy będą tylko ciemniec [emoji5].

reklama
Finalnie udało się pobrać krew - nie bez kłopotów :( Pielęgniarka wyszła z obawą, że przez tak trudne pobieranie krwi mogło dojść do hemolizy ;/ I nie będzie wyniku.
Zaczyna się weekend i kolejne badanie możliwe dopiero w pon.
Mam nadzieję, że wynik będzie już dziś :)
Z tą krwią to tak niestety jest ale trzeba być dobrej myśli [emoji5]

Do góry