reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Co do tej różnicy wieku to ja nie chcę dużej. Między mną a bratem jest 4 lata różnicy i tak dla mnie to takie maksimum różnicy.
Chociaż nie powiem z bratem mam super kontakt.
Jako dzieciaki trochę się żarliśmy ale dzisiaj jestesmy bardzo zgranym rodzeństwem :)

reklama
Hura !!! Super wiadomość [emoji5]. Gratulacje [emoji5]. Będzie dobrze i kolejne testy będą tylko ciemniec [emoji5].
Szczerze to nie nastawiam sie na nic, bo za duzo rozczarowań już było. Ale staram sie myśleć pozytywnie :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Szczerze to nie nastawiam sie na nic, bo za duzo rozczarowań już było. Ale staram sie myśleć pozytywnie :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak dla mnie cień cienia jest ;)
Trzymam kciuki żeby ten cykl okazał się tym szczęśliwym ;)
My też ten cykl opuscilismy, seks kiedy nam się chciało nie patrząc na dni płodne.
Ale pozostał tydzień do okresu, a ja znowu zaczynam się zastanawiac i czekac.

witajcie kochane u mnie dziś jest 13 dc czuje się ok tylko trochę mnie czasem ciagnie podbrzusze ale poza tym ok :) starania ida pelna para mamy nadzieje ze cos naskrobiemy i zafasolkujemy :)

Sesil jedz i baw się! Nie myśl o ciąży. Wyluzuj się dobrze Ci zribi

Kurcze sama nie wiem... nie chciałabym miec potem wyrzutów sumienia ze przez własny egoizm i chęc dobrej zabawy coś się stanie nie dobrego :( tyle czasu się staramy, tyle wyrzeczeń a tutaj przez dobrą zabawę ma nie wyjśc? Kurde chyba świruję!

Kurcze sama nie wiem... nie chciałabym miec potem wyrzutów sumienia ze przez własny egoizm i chęc dobrej zabawy coś się stanie nie dobrego :( tyle czasu się staramy, tyle wyrzeczeń a tutaj przez dobrą zabawę ma nie wyjśc? Kurde chyba świruję!
Mi się udało w miesiącu gdzie mieliśmy na prawdę dużo imprez a ja totalnie odpuścilam.

Co do tej różnicy wieku to ja nie chcę dużej. Między mną a bratem jest 4 lata różnicy i tak dla mnie to takie maksimum różnicy.
Chociaż nie powiem z bratem mam super kontakt.
Jako dzieciaki trochę się żarliśmy ale dzisiaj jestesmy bardzo zgranym rodzeństwem :)

Ja mam siostrę starszą o rok, jak byłyśmy małe to wieczna wojna. Po latach obecnie mamy świetny kontakt i też sporo razem imprezowałyśmy. Chciałabym mieć jedno dziecko starsze raczej z dużą różnica wieku. Zobaczymy czy będzie mi dane mieć choć jedno.

Kurczę, boli mnie brzuch jak na okres, mam temperaturę 37 stopni. Boję się, że dzieje się coś niedobrego ;(

reklama
Ja mam taki sposób że nie piję dużo jeden drink lub dwa, zawsze mam też butelkę wody. Trochę to rozcieńcza alko i mniej piję. Polecam metodę. Wyluzuj dobrze Ci to zrobi.

Do góry