reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Ja oprócz kontaktów nie zabezpieczam nic. Też nie można przesadzać dziecko musi uczyć sie przyczyny i skutku. Co prawda mebli mam mało więc też nie ma czego zrzucic

No to pieknie, wchodzę do pokoju i widze to.... Ona nie potrafi siedziec! Spada jak kloda, walac glowa z calych sil. I znowu i znowu i znowu i krzyk i pisk i znowu. Jak jej nie pozwalam, albo wyciagam z lozeczka to lapie za wszystko i tak robi. Nie wiem co robic. Nawet jak jesten obok to jest taka szybka, ze sie uderza ta glowa :/:/ w lozeczku ochraniacz jest to ściąga, moze kupic wyzszy, albo przeczakc. Boje sie, ze sobie krzywde zrovi
IMG_20191114_142313.jpg

U mnie obaj chłopcy maja rozcięte luki brwiowe. Szycie u obu konieczne. Jeden zderzył sie z rogiem sceny w kinie, drugiego ugryzł nasz pies jak siłowali się o siatkę po bułkach [emoji849][emoji849][emoji849] obaj w tym samym miejscu maja blizny [emoji849] naznaczeni! [emoji23]
Dzieci to koszmar do pilnowania. [emoji849]

U nas dzien zaczął sie od... Rozciecia luku brwiowego. Kaloryfer przy lozku, krew, ja oczywiscia cala w stresie. Nie moge jej upilnowac, siedzi spokojnie, a nagle skacze jak zaba, podnosi sie, siluje i upada :/ musze zabezpieczyc caly dom, pomyslec jak to zrobicZobacz załącznik 1045234
Ojeju dobrze ze tylko na tym się skończyło [emoji55]ile ona ma?

U nas póki co narazie tylko pelzanie do tyłu i w kółko ale ja już się zastanawiam jak wszystko pozabezpieczac [emoji51]

Patrzcie jak się zmieniła [emoji85]
CollageMaker_20191113_190753952.jpeg

No to pieknie, wchodzę do pokoju i widze to.... Ona nie potrafi siedziec! Spada jak kloda, walac glowa z calych sil. I znowu i znowu i znowu i krzyk i pisk i znowu. Jak jej nie pozwalam, albo wyciagam z lozeczka to lapie za wszystko i tak robi. Nie wiem co robic. Nawet jak jesten obok to jest taka szybka, ze sie uderza ta glowa :/:/ w lozeczku ochraniacz jest to ściąga, moze kupic wyzszy, albo przeczakc. Boje sie, ze sobie krzywde zroviZobacz załącznik 1045436
Masz agentkę konkretną [emoji1787]

Hej dziewczyny, nasz Grzesio już na świecie od 13.11 [emoji846] jeszcze w szpitalu ale jutro do domku.

Poród szkoda gadać. 18h skurczy, pełne rozwarcie, parte a i tak skończyło się nagła cesarka [emoji17] także dochodzimy do siebie.

Cos nam ciężko z karmieniem idzie bo mało pokarmu ale walczymy .
Polish_20191115_142056658.jpeg

reklama
Hej dziewczyny, nasz Grzesio już na świecie od 13.11 [emoji846] jeszcze w szpitalu ale jutro do domku.

Poród szkoda gadać. 18h skurczy, pełne rozwarcie, parte a i tak skończyło się nagła cesarka [emoji17] także dochodzimy do siebie.

Cos nam ciężko z karmieniem idzie bo mało pokarmu ale walczymy .
Zobacz załącznik 1046030
Witaj Grzesiu [emoji7][emoji7][emoji3590]
Kurcze a czemu skończyło się cc? [emoji3525]

Do góry