reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Hej dziewczyny, nasz Grzesio już na świecie od 13.11 [emoji846] jeszcze w szpitalu ale jutro do domku.

Poród szkoda gadać. 18h skurczy, pełne rozwarcie, parte a i tak skończyło się nagła cesarka [emoji17] także dochodzimy do siebie.

Cos nam ciężko z karmieniem idzie bo mało pokarmu ale walczymy .
Zobacz załącznik 1046030

Gratulacje!!! [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]
Zdrówka dla synusia a dla ciebie szybkiego powrotu do formy po cc. I duzo mleczka!

Co sie stało, że cc? Na tak późnym etapie [emoji848]

reklama
Hej dziewczyny, nasz Grzesio już na świecie od 13.11 [emoji846] jeszcze w szpitalu ale jutro do domku.

Poród szkoda gadać. 18h skurczy, pełne rozwarcie, parte a i tak skończyło się nagła cesarka [emoji17] także dochodzimy do siebie.

Zobacz załącznik 1046030
Podobnie jak u mnie. Wspoczuje przezyc, gratuluje szczescia :)

Niby pomierzyli mnie i małego ale w końcu okazało się że przy partych wychodził i go cofało. Ponoć w ramionach za szeroki? Ale była szybka reakcja i moment i już leżałam na stole [emoji846]
Gratulacje!!! [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]
Zdrówka dla synusia a dla ciebie szybkiego powrotu do formy po cc. I duzo mleczka!

Co sie stało, że cc? Na tak późnym etapie [emoji848]
Witaj Grzesiu [emoji7][emoji7][emoji3590]
Kurcze a czemu skończyło się cc? [emoji3525]
Już sobie pije femal.tiker , dzisiaj pójdzie w ruch laktator. Niby coś tam leci ale chyba mało, mały troszkę possie i zaraz się wkurza i płacz [emoji17]

Ojeju dobrze ze tylko na tym się skończyło [emoji55]ile ona ma?

U nas póki co narazie tylko pelzanie do tyłu i w kółko ale ja już się zastanawiam jak wszystko pozabezpieczac [emoji51]

Patrzcie jak się zmieniła [emoji85]Zobacz załącznik 1046003

Alez Daga się zmienila!!! Piękna pannica Ci rosnie i jaka spryciulka i taka filigranowa 😘😘😘

Zobacz załącznik 1046030
Gratuluje!!! Cudne malenstwo!! Rozczula mnie taki widok i tak bardzo tesknie za moim malym Filipkiem.

@liczba u nas to samo.. Mlody nabil wczoraj guza i poprawil w tym samym miejscu. Na czworaka robi mostki i to takie wysokie ze wyglada jakby robil sklon, stopy cale postawione a wcześniej robil na paluszkach i go przechyla i sru... Glowa wali ze az huk mnie przeraza.. I dlugo nie minęło i powtorzyl to. Jak wstaje w lozeczku to mi lzej bo mamy turystyka i nie ma za bardzo o co sie poobijać. Ale przy meblach jestem zawsze blisko. Dekoder juz nan 3 razy z polki zdjal i zrzucil ze wisial na kablach.

A to Filipek na półrocznej sesji reklamujacej sklep dla maluszkow, spiworki, kocyki, kolderki etc. Narazie mamy tylko 2 zdjęcia od nich :) resztę mozna znalezc na ich stronie kadaro.pl
FB_IMG_1573986570671.jpg
FB_IMG_1573986574652.jpg

Alez Daga się zmienila!!! Piękna pannica Ci rosnie i jaka spryciulka i taka filigranowa [emoji8][emoji8][emoji8]

Gratuluje!!! Cudne malenstwo!! Rozczula mnie taki widok i tak bardzo tesknie za moim malym Filipkiem.

@liczba u nas to samo.. Mlody nabil wczoraj guza i poprawil w tym samym miejscu. Na czworaka robi mostki i to takie wysokie ze wyglada jakby robil sklon, stopy cale postawione a wcześniej robil na paluszkach i go przechyla i sru... Glowa wali ze az huk mnie przeraza.. I dlugo nie minęło i powtorzyl to. Jak wstaje w lozeczku to mi lzej bo mamy turystyka i nie ma za bardzo o co sie poobijać. Ale przy meblach jestem zawsze blisko. Dekoder juz nan 3 razy z polki zdjal i zrzucil ze wisial na kablach.

A to Filipek na półrocznej sesji reklamujacej sklep dla maluszkow, spiworki, kocyki, kolderki etc. Narazie mamy tylko 2 zdjęcia od nich :) resztę mozna znalezc na ich stronie kadaro.pl
Zobacz załącznik 1047170Zobacz załącznik 1047171
Wow ale super! Cudny jest [emoji4] nie dziwię się że model

Fifi jaki model [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
A Julka jaka zazdrosna. Chodzi ciagle i mowi nam ze chciałaby grać w reklamie. Tłumaczę jej ze ostatnio osiagnela wielki sukces.. 2 i 3 miejsce w festiwalu międzynarodowym.. Medale wyjazdy do tego pelno zdjec i filmow w sieci i tv czeskiej... Ale coz nie dogodzisz.

Alez Daga się zmienila!!! Piękna pannica Ci rosnie i jaka spryciulka i taka filigranowa [emoji8][emoji8][emoji8]

Zobacz załącznik 1047170Zobacz załącznik 1047171
Uwielbiam jeszcze te 2 zdj. Nie moge sie ich doczekać w pelnym formacie :)
Zobacz załącznik 1047192Zobacz załącznik 1047193
O wow jaki śliczny [emoji7]

reklama
Do góry