Ojej nie upilnujesz w 100% nigdy chyba ze przywiazesz do fotela ale co to za rozwoj i dzieciństwo wtedy? Sa takie specjalne oslony na kaloryfer albo chociaz zwykle te pianki antypoślizgowe co sie w lazienkach na podloge kladzie i owinac tym kaloryfer narazie. Zabezpieczyc narozniki sylikonowymi nakladkami. No i dla mnie rzecz najwazniejsza.umocowac do sciany meble. Komody regaly to wszystko co dosc lekkie lub dziecko moze wejsc na np otworzona szuflade komody i przewazyc. Mi Jula z komoda i tv poleciala. Cudem nic sie nie stalo! Ktos nad nami czuwal bo skonczylo sie obserwacja w szpitalu i siniakami a kilka dni po nas w mediach obiegla wiadomosc ze 1.5 roczny chlopiec zrobil podobny numer ale on tyle szczęścia nie miał i nie przeżył jak masz kojec to wkladaj do kojca jesli musisz wyjsc np do toalety. Siniaka czy guza nie jednego nabije.U nas dzien zaczął sie od... Rozciecia luku brwiowego. Kaloryfer przy lozku, krew, ja oczywiscia cala w stresie. Nie moge jej upilnowac, siedzi spokojnie, a nagle skacze jak zaba, podnosi sie, siluje i upada :/ musze zabezpieczyc caly dom, pomyslec jak to zrobicZobacz załącznik 1045234