reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Ja oprócz kontaktów nie zabezpieczam nic. Też nie można przesadzać dziecko musi uczyć sie przyczyny i skutku. Co prawda mebli mam mało więc też nie ma czego zrzucic

No to pieknie, wchodzę do pokoju i widze to.... Ona nie potrafi siedziec! Spada jak kloda, walac glowa z calych sil. I znowu i znowu i znowu i krzyk i pisk i znowu. Jak jej nie pozwalam, albo wyciagam z lozeczka to lapie za wszystko i tak robi. Nie wiem co robic. Nawet jak jesten obok to jest taka szybka, ze sie uderza ta glowa :/:/ w lozeczku ochraniacz jest to ściąga, moze kupic wyzszy, albo przeczakc. Boje sie, ze sobie krzywde zrovi
IMG_20191114_142313.jpg

U mnie obaj chłopcy maja rozcięte luki brwiowe. Szycie u obu konieczne. Jeden zderzył sie z rogiem sceny w kinie, drugiego ugryzł nasz pies jak siłowali się o siatkę po bułkach [emoji849][emoji849][emoji849] obaj w tym samym miejscu maja blizny [emoji849] naznaczeni! [emoji23]
Dzieci to koszmar do pilnowania. [emoji849]

U nas dzien zaczął sie od... Rozciecia luku brwiowego. Kaloryfer przy lozku, krew, ja oczywiscia cala w stresie. Nie moge jej upilnowac, siedzi spokojnie, a nagle skacze jak zaba, podnosi sie, siluje i upada :/ musze zabezpieczyc caly dom, pomyslec jak to zrobicZobacz załącznik 1045234
Ojeju dobrze ze tylko na tym się skończyło [emoji55]ile ona ma?

U nas póki co narazie tylko pelzanie do tyłu i w kółko ale ja już się zastanawiam jak wszystko pozabezpieczac [emoji51]

Patrzcie jak się zmieniła [emoji85]
CollageMaker_20191113_190753952.jpeg

No to pieknie, wchodzę do pokoju i widze to.... Ona nie potrafi siedziec! Spada jak kloda, walac glowa z calych sil. I znowu i znowu i znowu i krzyk i pisk i znowu. Jak jej nie pozwalam, albo wyciagam z lozeczka to lapie za wszystko i tak robi. Nie wiem co robic. Nawet jak jesten obok to jest taka szybka, ze sie uderza ta glowa :/:/ w lozeczku ochraniacz jest to ściąga, moze kupic wyzszy, albo przeczakc. Boje sie, ze sobie krzywde zroviZobacz załącznik 1045436
Masz agentkę konkretną [emoji1787]

Hej dziewczyny, nasz Grzesio już na świecie od 13.11 [emoji846] jeszcze w szpitalu ale jutro do domku.

Poród szkoda gadać. 18h skurczy, pełne rozwarcie, parte a i tak skończyło się nagła cesarka [emoji17] także dochodzimy do siebie.

Cos nam ciężko z karmieniem idzie bo mało pokarmu ale walczymy .
Polish_20191115_142056658.jpeg

reklama
Hej dziewczyny, nasz Grzesio już na świecie od 13.11 [emoji846] jeszcze w szpitalu ale jutro do domku.

Poród szkoda gadać. 18h skurczy, pełne rozwarcie, parte a i tak skończyło się nagła cesarka [emoji17] także dochodzimy do siebie.

Cos nam ciężko z karmieniem idzie bo mało pokarmu ale walczymy .
Zobacz załącznik 1046030
Witaj Grzesiu [emoji7][emoji7][emoji3590]
Kurcze a czemu skończyło się cc? [emoji3525]

Do góry